Nadir, Örgütüne Teşekkür Etti

Nadir, Örgütüne Teşekkür Etti

CHP'nin Trabzon Mitingi’ni yorumlayan Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, “Genel başkanımızı bölgemizden memnuniyetle göndermenin sevinci içerisindeyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon Mitingi’ni yorumlayan Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, “Genel başkanımızı bölgemizden memnuniyetle göndermenin sevinci içerisindeyiz” dedi.

İlçe başkanı Nadir, sitemize yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nun O Coşkulu Trabzon mitingine İlçe Halkımızın gösterdiği büyük ilgi ve sunduğu katkı şahsımı ve tüm örgüt birimlerimi mutlu etmiştir.

Akçaabat, Trabzon mitingimizde halkıyla ve örgütleriyle birlikte kendinden olumlu anlamda söz ettirmeyi başarmıştır” diye konuştu.

 

cho_genclik_kollari1.jpg

 

Mustafa Nadir açıklamasında;”Bize bu mutluluğu yaşatan halkımıza sadece teşekkür ederek değil, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında da hizmetin en iyisini yaparak borcumuzu hafifletmeye yeminliyiz. Ayrıca İlçe Örgütümün başta kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere tüm birimlerimize yoğun ve başarılı çalışmalarından ötürü  teşekkür eder,şevk ve yüksek heyecanlarının da devamını dilerim.Genel Başkanımızın yoğun programı nedeniyle, İlçemizle ilgili sadece İnönü caddesinden otobüsle geçerek halkımızı selamlaması planlanmıştı. Ancak; Bazı Ulusal Televizyon kanallarına ait haber programlarından da anlaşılacağı üzere ,İlçemiz çıkışında gördüğü ilgiyi de alakasız bırakmayarak, kahvehanede oturarak halkımızla çay içip sorunlarını dinlemiştir. Yine, Darıca beldemizde gördüğü büyük ilgi nedeniyle otobüsü durdurmuş, zaman mazeretini halkımızla paylaşıp, halkımızın gönlünü alarak yoluna devam etmişlerdir. Sayın Genel Başkanımız, ayrıca İlçem adına bana çok özel bir fırsat tanımıştır. Trabzon Miting alanından çıkıştan itibaren beni yanına alarak, İlçe halkımızın sorunlarını kendilerine en iyi şekilde arz etme olanağını bana sağlamıştır.Genel Başkanımız; Ülkemizin her yöresinde olduğu gibi Güzel Akçaabat insanımızın (Yıldızlı beldemizden- Mersin beldemiz sonuna kadar) gösterdiği sıcak, candan ilgi karşısında da etkilenmiştir. İnşallah halkımız bize iktidar olma fırsatını verir. Bizlerde Parti olarak her şeyin en iyisini hak eden halkımıza hizmet etme fırsatı buluruz” dedi.

 

cho_genclik_kollari.jpg

 

Mustafa Nadir, Genel başkanın halk içine girmeyi seven bir insan olduğunu, bu nedenle programından taviz vererek, kısıtlı zamanının bir kısmını Kavaklı Beldemizde geçirdiğini, kendisine otobüste bulunan tüm misafirlere “Ekmek Arası Akçaabat Köftesi” ikram ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset