Nadir, Cumur'u Eleştirdi

Nadir, Cumur'u Eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in hedefinde Milletvekili Mustafa Cumur var.

CHP ilçe Başkanı Mustafa Nadir'in basına geçtiği açıklama şu şekilde;

 

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat’ta diğer siyasi partilerin konumlarına göre değil, ilçemizin sorunlarına göre duruş sergilemektedir.
Bu nedenle hedefimizde diğer siyası partiler ve adayları değil, İlçemizin problemleri vardır.
İlçemizde bugüne kadar Belediyecilik anlamında yapılanlarda var, yapılamayanlarda var. Her şey halkımızın görüş alanındadır. İnkârcılık ve abardı üzerine politika oluşturmak bizim parti anlayışımıza yakışmaz. Biz geçmişi eleştirmeye değil, bugüne kadar yapılamayanları yapmaya ve ilçe geleceğimizi planlamaya talibiz. Bu anlamda karşımıza çıkabilecek olan Neden? Niçin ve Nasıl? Sorularına elbette ki, adayımızın bilgi birikimi ve tecrübesi yanında plan ve projelerimizle yanıt vermeye hazırlıklıyız.
Ancak, AKP Milletvekili Sayın Mustafa CUMUR, bana göre “Çaresiz kalan taşa dalar” misali her konuşmasında uzaklardan örnekler vererek Marka belediyelerden bahsediyor. Bırakalım uzaklara gitmeyi yakınımızda AKP li birçok belde belediyesi var. Hangileri mikro anlamda markadır. Hangileri çamurdan, çukurdan ve çöpten kurtulmuştur. O’nu söylesinler. Yoksa bu ülkenin satılabilecekleri bitti de sıra belediyelere mi? geldi. Bu halk kulağa hoş gelen ama bir türlü eyleme geçmeyen söylemleri çok dinledi. Bir torba kömüre ihtiyaçlı insanlarımızın sayıları her geçen gün artıyor.Bırakın markadan bahsetmeyi de gücünüz varken yığınla sorunlara çözümler üretseniz fena mı? Olur. Sayın Vekilim

Mustafa Nadir
CHP İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset