Mustafa Nadir'den Açıklama

Mustafa Nadir'den Açıklama

CHP Akçaabat ilçe Başkanı Mustafa Nadir'den açıklama.

Mustafa Nadir yaptığı yazılı açıklamada, Seçmenin gönül terazisinin kendilerinden yana olduğunu belirten yazılı açıklamanın tam metni.

 

“İlçemizde Seçim süreci tüm heyecanı ile devam etmektedir. Ekibimizle birlikte halkımızla aramızda kurduğumuz gönül köprüsü sayesinde adaylarımız projelerini rahatlıkla halkımıza anlatabilmektedirler.
Bugün itibarı ile bir değerlendirme yapacak olursak, seçmenin gönül ve vicdan terazisinin bizden yana olduğunu herkes gibi bizlerde görüyoruz.
AKP’ nin yalan ve yanlışlarının yerelde ve genelde bedelini ödemek zorunda bırakılan halkımız maalesef mutlu değil, dertler yumağı ile boğuşmaktadır.
Gençlerimizin iş, aş sorunu bu sorunlara bağlı olarak eş edinememe problemleri hat safhada, ayrıca aynı nedenlerle aile içi geçimsizlik olayları artmış, hiç kimsenin istemediği bir şekilde İlçemizde intihar olayları sıklıkla yaşanır hale gelmiştir.
Bu ülkenin problemlerini görmesi gereken gözler maalesef miyop, çözmesi gereken eller de Parkinson hastası görüntüsü vermektedir. AKP Hükümetinin sadece dili kalmıştır. Benim diyen avcı palavracıları bunların siyasi yalanları ve vaatleri yanında yayan kalır. Trabzon Belediye başkan adayları çıkıyor, İlçemizi de içine alacak şekilde yalan, yanlış siyasi palavra listesi okuyor. Birileri o’na hatırlatsın Biz O’na “DUR YOLCU” demeden Akçaabat’tan elini çeksin. Yoksa biz O’nu durdurmasını bilir, belediye tüzel kişiliğimizin hudutlarını da öğretiriz.
Birde Sayın başkan adayı bu düşünce anlayışı ile her an kuzeyimizdeki deniz kıta sahasını da aşan projelerden bahsedebilir. Uluslararası sorun yaşamak istemiyorsak bizden hatırlatması.
Biz C.H.P. Olarak İlçemizin geleceğini, kültür, tarih, Turizm, Eğitim, Sağlık, Liman, Ticaret küçük ve orta ölçekte sanatkâr, sanayi tarım ve hayvancılık şehri olarak planlanmasında görmekteyiz. Ancak, şehrimizin alt yapısı bu yoğunluğu kaldırmaktan çok uzaktadır. Görünürde de böyle bir planlama yoktur.Şehrimizin kuzeyi ile güneyi bir bütünün parçaları olarak görünmüyor. Sayın Şefik beyin kuzeyle ilgili verdiği pozlar güneyin perişanlığını örtmeye yetmez. Ayrıca Denize küstürülmüş denizi olmayan bir ilçe haline getirildik.Kirli denize katlanmakta çapası.
Halkımız bize izin verirse, biz şehrimizin alt yapısını çağdaş ve modern yaşamanın olumlu anlamda ayrıcalıkları olan, kentimizin etrafında istihdama yönelik yatırım alanları oluşturacağız. Sorunlarımızı sıraya koyup, Kısa-Orta ve uzun vadede halkımızla birlikte çözeceğiz”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset