Muhammet Balta Destek Turunda

Muhammet Balta Destek Turunda

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, yaklaşan il başkanlığı seçimi öncesinde Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

 

Merkez ilçeden sonra 88 kişi ile en fazla delegeye sahip olan Akçaabat İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Balta, 18 aylık İl başkanlığı süresince Trabzon'u yatırım cennetine dönüştürdüklerini ve yaptıkları bütün çalışmalarda da teşkilatlarının desteğini arkalarında gördüklerini söyledi.

 

Akçaabat İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çavuş'un idaresinde gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına beraberinde çok sayıda il yöneticisi ile birlikte gelen AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta'yı ilçe yönetimi kalabalık bir katılımla karşıladı.

 

Yönetim toplantısında il genel meclisi üyeleri ile bazı ilçe belediye meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu kalabalık bir katılım görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Balta, Akçaabat Teşkilatı'nın her zaman ayağının üzerinde duran başarılı bir teşkilat olduğunu ifade etti.

 

İlçe Başkanı Çavuş'un açılış konuşmasının ardından söz alan İl Başkanı Balta, iktidarları döneminde Trabzon merkez ve ilçelerine yapılan yatırımların yadsınamaz ölçekte olduğuna vurgu yaparak, “Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında katkısı bulunan AK Parti'nin bütün ak kadrolarına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 

Balta, İl Başkanlığı görevinin kendisine verildiği ilk günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak Trabzon Belediyesi'nin kazanılması isteğini bildirmesiyle önemli bir sorumlulukla göreve başladığını da hatırlatarak, şunları söyledi:

“Allah'a şükür ki bütün teşkilatlarımızla kenetlenerek başarılı bir seçim sürecine imza attık. Sırt sırta verdik, ayrımız gayrımız olmadı ve nihayetinde başardık. Bu başarı benimdir asla demiyorum. Başarı tüm teşkilatımızın ve AK Parti'ye gönül veren herkesindir. Trabzon'un önünde yeni bir ufuk açılmıştır.

 

Trabzon Belediyesi'nin AK Partili olması göreceksiniz ki en küçük beldemize kadar olumlu etkisini gösterecektir. Trabzon'u ilçesi, beldesi, köyleriyle güzel yarınlar bekliyor. Sizlerden, var olan birlikteliğimizi daha da pekiştirmenizi istiyorum.”

 

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta'ya, konuşmasının ardından, 5 Temmuz'da yapılacak olan İl Başkanlığı seçiminde aday olacağı bilindiğinden dolayı seçime yönelik sorular da yöneltildi. Balta, bütün sorulara açık cevaplar vererek kamuoyunda konuşulan birçok konuya açıklama da getirmiş oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset