Mısır'dan Kandil Mesajı

Mısır'dan Kandil Mesajı

Mısır'dan Kandil Mesajı

 

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır’dan Anlam Yüklü Kandil Mesajı

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Berat kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mısır mesajında şunları ifade etti.

Birbirimize olan ihtiyacımızı, sevgimizi en kolay dile getirdiğimiz, nefsimizi hiç düşünmeden bir kenara bıraktığımız günlerdendir kandil günlerimiz, gecelerimiz. Kırgınlıklarımızı unuttuğumuz bir zaman dilimidir ve bizi iyileştirir.

Dünyamız yangın yeri gibi. İç çatışmalar ve  savaşların hakim olduğu coğrafyalar bir yana, bu çatışmaların müsebbibi olan coğrafyalardaki ahlaki çöküş bir yana derken zaman geçiyor ve biz bakakalıyoruz geçen zamanın ardından. İşte bu özel günler, idrak vakitleridir de aynı zamanda. Düşünmeye, çözüm üretmeye yöneltir.  Çözümün bir parçası olabileceğimiz inancımızı tazeler ve ihtiyacımız olan gücü de alırız dualarımızdan. 

Aldığımız güç ile, haksızlıklar ve vicdansızlıklar ile yürütülmeye evrilmiş dünyayı önce kendi iç dünyamızdan başlayarak düzeltip, iyileştirmek için bize sunulan fırsatları değerlendirmek; üzerimizdeki hakları ödemek nasip olsun.

Dualarımız uçsuz bucaksız Türk Dünyası’nın her ferdinin dertlerine derman, Müslüman ülkelerde yaşanan zulümlere çare olsun.

Önünde eğilmekten gurur duyduğumuz Allah’a verdiği tüm nimetler için şükürler olsun, kandilimiz mübarek olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset