Mısır'dan Eleştiri Yağmuru

Mısır'dan Eleştiri Yağmuru

Mısır'dan Eleştiri Yağmuru

İYİ Parti  Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Akçaabat’ta her alanda eksiklikler olduğunu dile getiren Mısır, Trabzon’un birçok ilçesinde yatırım yapılırken Akçaabat’ta herhangi bir yatırım yapılmadığını dile getirdi.

Akçaabat’taki eksikleri dile getiren Başkan Mısır “Turizm sezonun açılması ile birlikte Ortamahalle’nin problemlerinin çözülmediğinden dolayı turizm olarak Akçaabat olarak kayıplara uğradığımız aşikar. Doğalgaz çalışmalarından kaynaklı olsa da birçok mahallemizin sokakları caddeleri araba gidemeyecek durumda ve çok dar halkımızın araba çekebilecek olduğu alanların yeterli değildir. Önceki dönemlere istinaden sokaklarımızın ve caddelerimizin temizliğinin es geçildiğini görmekteyiz. İlçemize yakışmayan bir görüntülerle karşı karşıya kalıyoruz. Kanunen haklı olunmasına rağmen Akçaabat’ımızın yaylalarında bazı kısmında yıkımlar yapılırken aynı uygulamaların Trabzon'un doğusunda yapılmamasını hayretle gözlemliyoruz. Burada bir çifte standart uygulanmaktadır. Akçaabat Limanı’da bulunan balıkçılarımızın ve balıkçı barınakların 31 Mart seçimlerinden önce güzel bir proje yapıp halka sunulmasına rağmen bu geçen süreçte hala oraya bir çivi çakılmaması ve şu anda da buranın Tarım Müdürlüklerine devri olduktan sonra kiralanmayarak oradaki balıkçıları muammada bırakılmasını merakla izliyoruz.  5 yıl öncesine kadar Akçaabat sahilimiz Trabzon'un gözdesi durumundayken birçok ilçeden ailemizle gezebilmek yemek yiyebilmek için gelen insanlar var iken bugün geldiğimiz noktada Akçaabat sahilimizin hiçbir önemi kalmamış durumda. Bundan dolaylıda esnafımız büyük ölçüde etkilenmekte. Acilen özellikle Körfezden Nihat Usta’ya  kadar ve Yaylacık dolgu  alanında olmak üzere Beşirli sahilinden farklı diğer ilçelerimizin sahillerinden farklı, insanları Akçaabat’ımıza çekebilecek, esnafımıza da katkı sağlayabilecek farklı bir projeler yapılarak buna çözüm bulunmalıdır” dedi.

Mustafa Mısır açıklamalarını şöyle devam etti “Ayrıca Akçaabat Devlet Hastanesine az ilerisinde yapılmış olan kavşak da diyemeyecek olduğumuz uygulama önümüzdeki günlerde tekrardan trafik sıkışıklığına sebep olacağı görünmektedir.  Hastane kavşağının dış bağlantısının açılmamasından kaynaklı etkilenen esnaflarımızın birçoğunun işi bıraktığını bir kısmın ise dükkanlarını devretmek istediklerine şahit oluyoruz. Trabzon'un birçok ilçesinde özellikle yol üzerinde ciddi yatırımlar yapılırken Akçaabat'a yapılmamasını da üzülerek izliyoruz. İlçemizin gençlerinden her ikisinden bir tanesi işsiz buna çözüm olarak bir üretim hane fabrika kuramıyorsanız bile turizme yatırım yapılarak bu gençlerimize istihdam kapısı açılmalıdır” dedi.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü binasının Akçaabat’a yakışmadığını dile getiren Mustafa Mısır, “ilçe Emniyet müdürlüğümüzün fiziki şartları hiç uygun olmadığı gibi emniyet güçlerimiz çok sağlıksız bir ortamda hizmet vermeye çalışmaktadır. Diğer ilçeler emniyet müdürlüğü binalarını yıllar öncesinden yapmasına rağmen Akçaabat gibi büyük bir ilçenin halen daha Akçaabat'a yakışır emniyet müdürlüğü binası neden yapılamamaktadır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset