MHP'den İşsizlik Projesi

MHP'den İşsizlik Projesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur “Akçaabat’ın en önemli sorunu olan işsizliğe çözüm bulmaya kararlı olduklarını” söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan  Adayı Osman Karaçukur “Akçaabat’ın en önemli sorunu olan işsizliğe çözüm bulmaya kararlı olduklarını” söyledi.

 

 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne  iddialı bir şekilde hazırlan MHP Adayı Osman Karaçukur, Akçaabat’ın sorunlarını masaya yatırdık . En önemli sorunu olan istihdama yönelik projelerimizi hazırladık. Bu projelerin en önemlisi ve yaklaşık  Bin kişinin istihdam edilmesini planladığımız eski Telek binası için çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

 

Osman Karaçukur “Yeni Kaliteli ve çeşitli iş imkanlarının yaratılması, geleceğimiz için son derece önemlidir. Bununla birlikte ilçemize katma değeri yüksek , çevreye duyalı ve nitelikli işgücü istihdamını artıracak yatırımların gerçekleşmesine destek ve öncü olacağız” dedi.

 

 Mevcut belediye yönetiminin Tekel binasını bir bankaya verme iradesini gösterememiş olduğunu da ifade eden Karaçukur “Bizim bu konu ile ilgili çalışmalarımız tamamlanmış, ilçemiz ve çevresinden istihdam edeceğimiz 900 ila Bin genç arkadaşımızı iş sahibi yaparak Akçaabat ekonomisine direk katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset