MHP-Anap Resmen

MHP-Anap Resmen

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Anavatan Partisi (ANAVATAN) resmen ittifak kararı aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Anavatan Partisi (ANAVATAN) 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Akçaabat Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi için yapılacak seçimde ittifak kararı aldı. ANAVATAN İlçe Başkanı Ali Köroğlu, partisinin tüm yetkili organlarının katıldığı yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “MHP ile Akçaabat Belediye Başkanlığı seçimi için ittifak yapma kararı aldık. Partimiz İl Genel Meclisi seçiminde ise kendi adayları ile parti logosu altında seçime girecek.” dedi.

Konuyla ilgili kararın alınmasının ardından ittifak protokolünü imzalamak için MHP’ye giden Ali Köroğlu’nu burada MHP Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, Belediye Meclisi 1. sıra adayı Hasan Doğan ile eski İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Adayı İsmet Kırali karşıladı.

Protokole imzayı ise MHP İlçe Başkanı Mesut Serdar ile ANAVATAN İlçe Başkanı Ali Köroğlu attı. Her iki başkan da “Akçaabat Belediye Başkanlığı Seçimi’ni kazanacaklarını”” ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset