MHP Akçaabat'ta Buluştu

MHP Akçaabat'ta Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla kahvaltılı bir program organize etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla kahvaltılı bir program organize etti. 1. Sıra Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım ile 3.sıra Milletvekili Adayı Şener Pul’un yer aldığı programda, il başkanı Ömer Ayar, İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir ve MHP 23. dönem Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu da hazır bulundu.

AKÇAABAT HER ZAMAN İL BAŞKANLIĞININ YANINDA

Kahvaltıda bir selamlama konuşması yapan İl Başkanı Ömer Ayar, katılımdan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, bu denli yoğun bir karşılama beklemediğini ve gördüğü kalabalık karşısında mutlu olduğunu ifade etti. İl Başkanı Ayar, “İçtenlikle söylüyorum ki kederde, tasada, sıkıntıda, üzüntüde Akçaabat teşkilatımız, üyesinden ilçe başkanına kadar bütün kademelerinde her zaman il başkanlığının yanında olmuştur. Bu kahvaltıda bunların ispatıdır. Bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORULMADAN BIKMADAN SAHADAYIZ

 

İlçe Başkanı Özcan Ergün ise kahvaltıya katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.Ergün, “Bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Güzel bir program oldu. Hem de Genel Başkanımızın 10 Mayıstaki mitinginin duyurusu da yapıldı. 14 Mayıs seçimleri ülkemiz için bir sırat köprüsü. Milliyetçi Hareket Partisi olarak alnımızın akıyla oradan çıkacağımızı düşünüyorum. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Gece gündü yorulmadan bıkmadan sahadayız. Tüm teşkilatlarımızla beraber Trabzon’da vekillerimizi Ankara’ya göndereceğiz.” açıklamasında bulundu.

 

AKÇAABAT TRABZON’UN BİR PARÇASI

MHP 1.sıra Trabzon Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım, parti olarak Trabzon’da güzel bir ivme yakaladıklarını kaydetti. Tarım, “Akçaabat Trabzon’un bir parçası. Trabzon ayakta. Milliyetçi Hareket  Partisi Trabzon’da mükemmel bir ivme kazanmıştır. Bunun sebebi de Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Türkiye siyasetinde üstlenmiş olduğu ve kendisinin Türkiye Cumhuriyeti devleti için ortaya koymuş olduğu olumlu tavırdır. Bunun sonuçlarını Milliyetçi Hareket Partisi alacaktır. Bu günkü kahvaltı da bunun bir göstergesidir.” şeklinde konuştu.

mhp-akcaabat-ilce.jpg

mhp-akcaabat-programi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset