Köse, Yeni Başkan

Köse, Yeni Başkan

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de seçim süreci belde teşkilâtlarıyla başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de seçim süreci belde teşkilâtlarıyla başladı. Parti tüzüğü gereğince nüfusu 5 binin üzerinde olan beldelerde seçim yapması gereken AK Parti, ilk seçimi Söğütlü Beldesi’nde gerçekleştirdi.

Ak Parti İl Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Osman Çavuş, İl Genel Meclisi Üyesi Halil İncehasan, Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu ve Mersin Belediye Başkanı Hasan Ali Çanakçı’nın katıldığı genel kurulda Divan Başkanlığı görevini ilçe yöneticilerinden Erkut Küçük yaptı.

Genel kurulda ilk konuşmayı yapılacak seçimde yeniden adaylığını koymayan mevcut Başkan Hasan Cinemre yaptı. Cinemre, Söğütlü Beldesi’ndeki birçok yararlı hizmette imzalarının olduğunu belirterek, “Hizmet yarışında bayrağı gönül rahatlığıyla arkadaşlarımıza devrediyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu da AK parti iktidarında Söğütlü’nün birçok hizmetten yararlandığını belirtti. Katırcıoğlu, buna rağmen aslı astarı olmayan bazı bilgilerle vatandaşların yönlendirilmeye çalışıldığını da vurgulayarak, kapısının herkese her zaman açık olduğunu belirtti ve gerçek bilginin kendisinden alınmasını istedi.

İlçe Başkanı Osman Çavuş ise görevi devreden belde teşkilâtının çok iyi bir performans ortaya koyduğunu, aynı performansı yeni yönetimden de beklediğini söyledi.

Son olarak konuşan İl Başkanı Muhammet Balta da AK Parti iktidarında Trabzon’un çağ atladığını belirtti ve bundan Söğütlü’nün de nasibini aldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından geçilen 58 delege oy kullandı. Tek liste ile gidilen seçimde 58 delegenin oyunu alan Muhammet Köse Ak Parti’nin yeni Söğütlü Belde Başkanı oldu.

Muhammet Köse'nin başkanlığında oluşturulan AK Parti Söğütlü Belde Teşkilatı'nın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Şeker Ertem, Eyüp Sezgin, Hasan Aydın, İsmail Hacısalihoğlu, Zafer Moradaoğlu, Aydın Karabacak, Mazlum Bayraktar, Hakan Kocaman, Nural Karadirek, Halim Üçüncü, Saffet Kahveci, Ali Akpınar, Yılmaz Kantarcı, Adem Kumaş, Mehmet Aktaş, Adnan Bay-burt, Mustafa Cinemre, Muzaffer Kahraman, Hüseyin Bulut (Asıl) Osman Şentürk, Kemal Yol, Ferhat Zorla, Necehat Kantarcı, Mustafa Durmuş, Ali Demir, Osman Öztürk, Murat Kahveci, Mustafa Gedikli, Cengiz Colak, Murat Boğuşlu, İsmail Toraman, Yusuf Taflan, İsmail Cinemre (Yedek).

Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu ise ilçe delegesi olarak seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset