Köroğlu'ndan Açıklama

Köroğlu'ndan Açıklama

ANAVATAN İlçe Başkanı Ali Köroğlu, Partilerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi.

Anavatan Partisi (ANAVATAN)’nin Akçaabat Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi Üyeliği Seçimleriyle ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile yaptığı ittifakta partinin MHP listesindeki temsilcileri Aydın Berberoğlu ile Aslan Güner oldu.

ANAVATN İlçe Başkanı Ali Köroğlu, MHP’ye iltihaklarının söz konusu olmadığını yaptıklarının bir seçim ittifakı olduğunu ve sadece Akçaabat Belediyesi’yle ilgili olduğunu belirterek, “Yaptığımız ittifak sonucu, partimizin yetkili organlarının aldığı karar uyarınca partimizin üyelerinden Aydın Berberoğlu’nun kontenjan olarak, Aslan Güner’in de 5. sıra adayı olarak MHP listesinde yer almasına karar verilmiştir.” dedi.

ANAVATAN’ın İl Genel Meclisi Seçimi için adaylarını açıkladığını, Akçaköy beldesi’nde de belediye başkanlığı seçiminin en iddialı partisi konumunda olduğunu belirten İlçe Başkanı Köroğlu, şunları söyledi:

“Herkesin gizli kapaklı bir şekilde seçim ittifakına gitmelerini alışkanlık yarattığı bir ortamda, bizim aleni olarak MHP’ye destek vermemiz siyasi rakiplerimizi bir çıkmazın içerisine sokmuştur. Bu nedenle partimizin kapandığı ya da MHP’ye iltihak ettiği söylentilerini yaymaya çalışılmaktadır. Bu da yaptığımız işin ne kadar çok taban desteğine sahip olduğunun bir göstergesidir. Korkan rakiplerimizin ekecekleri nifak tohumlarının adresi ANAVATAN Partisi değildir. Biz, tepeden alınmış kararlara körü körüne itaat edenlerin bir arada olduğu bir oluşumun değil, Türkiye’ye çağ atlatan bir partinin, ANAVATAN’ın mensuplarıyız. Arkadaşlarımız, bu seçimde zedelenmeye çalışan demokrasinin ve onun yerine oluşturulmaya çalışılan despotik ortamın yıkılmasını sağlayacak bir ortamın sağlanmasını temin için özveride bulunmuşlardır. Güner ve Berberoğlu’nun partimize karşı olan mensubiyet duygularını sorgulayanlar şu an nerede bulunduklarına bir baksınlar.”

 

Anavatan Partisi’nden Aydın Berberoğlu  ve Aslan Güner Milliyetçi Hareket Partisi listesinde yer almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset