Kırali, İktidara yüklendi

Kırali, İktidara yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe Başkanı İsmet Kırali, hükümetin uyguladığı ekonomik politikalar yüzünden esnafın zor günler geçirdiğini söyledi.

           MHP yönetim kurulu üyeleri parti binasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. İlçe Başkanı İsmet Kırali ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Doğan, A.Mehmet Kazancı, Ahmet Kumaş, Mesut Serdar, Erdoğan Neziroğlu, Osman Nuri Kalayacı, Haydar Yetim, Hasan Yol, Murat İşçi, Ömer Hotaman , Mahmut Sivrikaya ve Eski ilçe başkanı Osman Akbulut'un  hazır bulunduğu toplantıda bir açıklama yapan ilçe başkanı Kırali, esnafın perişan bir hale geldiğini, çeklerini ödeyemeyen esnafın her geçen gün arttığını belirtti.

            Kırali, “İktidarın uygulamaları nedeniyle esnaf bankalara mahkûm hale geldi. Birçok esnafı verdiği çekleri ödeyemediği için bankalar tarafından sicilleri bozulmakta ve bir daha kıredi alamaz hale gelmektedir. Bu namusu ve şerefi ile çalışıp ülkesine katkı sağlamaya çalışan esnafı batma noktasına sürüklemektedir. Bunun çözümü yine bankalardadır. Uzun vadeli ve ucuz kredi esnafa verilmelidir” dedi.

            Kırali, esnafın bu iktidar sayesinde itibarının kalmadığını ve bu itibarın geri verilmesi gerektiğini de savundu.

          

           BAŞKANA DESTEK VERDİ..

           İsmet Kırali, son günlerde kamuoyunu meşgul eden Pulathane İşmerkezi'nin bazı bölümlerinin satışı yönünde  belediye meclisinin karar almasına da destek verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset