Kimler Gündemde

Kimler Gündemde

Ak Parti Akçabat belediye Başka adaylığı için ismi ön plana çıkan isimler var.

Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Dr.Mahmut Haydar USTAOĞLU'nun sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından siyesi hareketlilik yaşanıyor.

Ak Parti Akçaabat İlçe yönetimi ve İl Başkanı Muhammet Balta başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda durum genel merkeze iletildi ve genel merkezin vereceği emir doğrultusunda hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Öte yandan aday arayışlarını devam ettiren Ak Parti'nin üst düzey yöneticilerinin Şener Pul üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.

İnşaat Mühendisi olan ve 22 Temmuz seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili adayı olan Şener Pul'un MHP Akçaabat adayı olması için yoğun baskılar yapılmış ancak bu gerçekleştirilememişti.

Öte yandan Ak Parti içerisinden Sinan Sivrikaya,  Halil Seyis'inde konuşulan isimler arasında. Anavatan Partili  Şefik Türkmen'inde Ak Parti'den düşünüldüğü ancak ilçe yönetiminin bu isme sıcak bakmadığı daha önce açıklanmıştı.

Diğre bir isim ise Adnan Topsakal; Adanan Topsakal'ın şuan hiçbir siyasi partide bulkunmaması ancak her zaman destek verdiği Şefik Türkmen'in yanında olduğu için Türkmenin aday olduğu bir yerde adaylığı kabul etmeyeceği belirtiliyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Siyaset