Karan'dan Sert Eleştiri

Karan'dan Sert Eleştiri

CHP eski Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı “Vali’ye sahip çıktığı” gerekçesiyle eleştirdi

CHP eski Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı “Vali’ye sahip çıktığı” gerekçesiyle eleştirdi. Başbakan’ın otobüsüne çıktığı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından eleştirilerek istifaya çağrılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u savunan Cora’ya “Vali’nin özel kalem müdürü” ve “basın danışmanı” gibi yakıştırmalar yapan Karan “Cora, Vali adına Genel Başkan’a ‘Siz CHP’nin tarihine bakın.’ dedi. Aynı Cora bundan 10 gün öncede CHP’yi HDP ve PKK’nın iş birlikçisi olarak suçlamış. CHP’nin Türkiye’yi temsil etmediği sözleriyle haddini aşmıştır.” dedi.

 

Cora’nın açıklamalarını “FETÖ’den açığa alınan kardeşinin durumunu unutturmak için” yaparak gündem değiştirmeye çalıştığını iddia eden Karan “Cora’ya anladığı dilden kendi üslubunda bir yanıt vermek gerektiğini de inanıyorum. CHP bu ülkeyi halkıyla birlikte kuran ve kurtaran kuruluşun partisidir. Bunu bilmeyecek kadar bilgi fukarası olabilirsiniz de kafanızda bu ülkeyi bölmeye çalışmanıza bir anlam veremedim. CHP oy alsın almasın herhangi bir ırkın veya mezhebin partisi değildir. CHP bütün Türkiye'nin en eski ve ilk partisidir. Siyasete genç yaşta girmenize rağmen erken yaşta siyasî Alzheimer olmuşsunuz. Sayın Cora siz kimsiniz de CHP’yi PKK terör örgütüyle ilişkilendirmeye çalışıyorsunuz? Boyunuzu aşan işlere kalkmayın.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset