Karaçukur Okullarda

Karaçukur Okullarda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkanı Osman Karaçukur, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, seçim çalışmalarında eğitimci kimliğiyle de ön plana çıkıyor.

Ankara Eğitim Enstitüsü mezunu olan ve meclis üye adayı listesinde 7 üniversite mezunu bulunan Osman Karaçukur, eğitime verdiği önemi tüm seçim gezilerinde önemle vurguluyor.

“Akçaabat’ta Değişim Zamanı” sloganıyla çıktığı yolda toplumsal değişim ve dönüşümün de eğitimle sağlanacağına inanan Başkan Adayı Karaçukur, bunu sağlayacak olan eğitimcileri de ziyaret ederek projelerini paylaşıyor ve çıktığı bu yolda desteklerini istiyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde be-lirli bir program dahilinde şehir merkezindeki tüm eğitim kurumlarını ziyaret eden ve eğitimcilerle sohbet eden Karaçukur’a öğretmenlerin gösterdiği ilginin de üst düzeyde olduğu gözlerden kaçmıyor.

Yaptığı konuşmalarda gelecek nesli inşa edecek olan çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz eğitimcilere hizmetin en iyisini vermenin şart olduğunu belirten ve bu amaca hizmet edecek yatırımlara da projeleri arasında yer veren Karaçukur, öncelikle Milli Eğitim camiasına yakışır modern ve daha büyük kapasiteli yeni bir Öğretmenevi yapacağını söylüyor.

Okul ziyaretlerinde ilk olarak okul müdürlerini makamlarında ziyaret eden, daha sonra da öğretmenler odasına geçerek meslektaşlarına projeleri hakkında bilgi verip sorunlarını da dinleyen Karaçukur, öğrencileri de ihmal etmiyor. Minik öğrencilerle sohbet eden ve belediyeden ne gibi istekleri olduğunu soran Karaçukur, anaokulu düzeyinde olanları ise çeşitli hediyelerle sevindirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset