Karaçukur Memur-Sen'de

Karaçukur Memur-Sen'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Karaçukur, Kamu Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Akçaabat şubesini ziyaret ederek destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Karaçukur, Kamu Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Akçaabat şubesini ziyaret ederek destek istedi.

 

 Memur-Sen ilçe Başkanı Kemal Kocaman ve çok sayıda sendika üyesi tarafından karşılanan Karaçukur sendika üyelerine Akçaabat için göreve geldiğinde yapmayı planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.Akçaabat’ın imar ve yapılaşma yönünden sınıfta kaldığını, ancak henüz arka mahallelerde çirkin görüntü oluşmayan yerleşim yerlerinde çok güzel projeler ile Akçaabat’ı gerçek çağdaş konutlar alanları yapılabileceğini belirten Karaçukur “yapılacak olan plan ile şehrin merkezi eski ile arka mahalleler arasında çok önemli farklılıklar oluşacaktır. Adeta eski Akçaabat ve yeni Akçaabat oluşturulabilir. Bize görev verilirse Akçaabat turizm açısından Karadeniz bölgesinin sayılı bir bölgesi haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Yapacakları her işte sivil toplum kuruluşların görüşlerine başvuracaklarını da ifade eden Karaçukur “bizim en önemli hedefimiz belediyemizi vatandaşımızın görüşüne açacağız. Halktan kopmuş bir belediye anlayışı ile hareket etmeyeceğiz. Sendikalar ve diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak kararlar alacağız” dedi.

 

Memur-Sen Akçaabat ilçe Başkanı Kemal Kocaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Akçaabat’ta önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktayız. Bir çok insan belediyede halledemediği işleri için bizlerin yardıma başvurmaktadır. Akçaabat için bizimde yapılacak projelerde katkımız olmasını isteriz. Sadece seçim dönemi değil her zaman siyasetçileri ve yetkilileri aramızda görmek isteriz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset