Kalyoncu'ya Miting Morali

Kalyoncu'ya Miting Morali

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, "Akçaabat İçin Değişim" mitingi düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, "Akçaabat İçin Değişim" mitingi düzenledi.

Akçaabat Akcami önünde bulunan Fatih Parkı'nda gerçekleşen mitinge, parti bayrakları taşıyan ve dövizlerle desteklerini gösteren çok sayıda vatandaş katıldı. Dövizlerde, "Gençler sana emanet", "Umut", "Karar gençlerin", "Çocuklar geleceğimiz Kalyoncu güvencemiz", "tam yol ileri" gibi ifadeler yer aldı.

 

Miting, yöresel sanatçı Temel Bayram'ın mini konseriyle başladı. Mitinge CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu'nun yanı sıra eski Trabzon Belediye Başkanı, 24. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve iş insanı Ali Türen Öztürk gibi önemli isimler de katılarak Kalyoncu'ya destek verdiler.

Genel Merkez tarafından İstanbul'da seçim çalışmalarına görevlendirilen CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, mitinge katılamaması dolayısıyla üzüntü duyduğunu belirterek bir mesaj paylaştı. Suiçmez mesajında, Kalyoncu'nun Akçaabat için gösterdiği çaba ve projelerinin takdirle karşılanacağına inandığını belirtti.

Mitingde ayrıca, eski Trabzon Belediye Başkanı, 24. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve iş insanı Ali Türen Öztürk, birer selamlama konuşması yaparak CHP'nin tüm ilçe adaylarına başarılar dilediler. Katılımcılar, Kalyoncu'nun projelerinin Akçaabat'ın refahı ve mutluluğu için önemli olduğuna inanarak desteklerini dile getirdiler.

osman-kalyoncu-akcaabat-2.jpg

osman-kalyoncu-akcaabat.jpg

osman-kalyoncu-akcaabat-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset