Kalyoncu Akçaabat'ı Arşınlıyor

Kalyoncu Akçaabat'ı Arşınlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, ilçeyi gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, ilçeyi  gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Akçaabat’ta ilçe belediye başkan adayları çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Kalyoncu da, Akçaabat'ta  seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Akçaabat'ta çalışmalarını sürdüren Kalyoncu, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Akçaabatlılar, Osman Kalyoncu’yu her gittiği yerde  bağırlara basarak, sorunlarını ve taleplerini iletiyorlar.

“AKÇAABAT BİZİM KADERİMİZ”

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Kalyoncu, “Akçaabat bizim kaderimiz, Akçaabat bizim Anamız, Vatanımız Toprağımız. Bu güzel ve özel topraklar için canla başla çalışmaya biz aday olduk. Belediyecilik anlamında Akçaabat’ı daha da yaşanılabilir, daha da özel duruma getirmek için canla başla mücadele edeceğiz. Akçaabat’ımızı Trabzon’un sembol ilçelerinden bir yaşam merkezi haline getirip, tüm Türkiye’de prestijli bir ilçe konumuna sokacağız. Akçaabat halkına şahsıma ve Partililerime gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana güvenen ve bana inanan tüm Akçaabatlı hemşehrilerimi mahcup etmeyeceğimi belirtmek isterim. İnşallah 31 Mart 2024 Yapılacak olan yerel seçimlerinde kazanan biz olacağız. Tüm Akçaabatlılara sesleniyorum. Destek sizden çalışmak bizden, Akçaabat için en iyisini yapacağız” diye konuştu.

chp-akcaabat-ilce-baskan-aday2.jpg

chp-akcaabat-ilce-baskan-aday3.jpg

chp-akcaabat-ilce-baskan-adayi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Siyaset