Kalyoncu  Aday Adaylığını Açıkladı

Kalyoncu Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu daha önce açıklayan Osman Kalyoncu, parti binasında bir toplantı düzenleyerek neden aday olduğunu açıkladı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Akademisi Müdürü iken bu görevinden ayrılarak CHP’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Osman Kalyoncu, parti binasında bir toplantı düzenledi. Konuşmasında sık sık İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan bahseden ve Akçaabatlılara selamını ileten Kalyoncu, “yetkin olmak gerektiği için buradayım” dedi.

Kalyoncu konuşmasında “Akçaabat’tan uzaktaydım ama Akçaabat’tan hiç kopmadım. 33 Yıl Marmara Üniversitesi’nde hocalık yaptım. Her Akçaabat’a gelince Akçaabat için ne yapabiliriz diye konuştuk. Akçaabat hak ettiği yerde olmadığını söyledik. İstanbul’da bir oluşum kurduk ve o toplantılarda sadece Akçaabat’ı konuştuk. Akçaabat için hazırlandım. Bugün hazırlanmadım, 2017 yılından beri hazırlanıyorum. Akçaabat’ın sorunlarını biliyorum. Bu şehri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem beyle yönettiğimizi düşünün. Burada hiçbir eksik kalacağını düşünmüyorum” dedi.

 

osman-kalyoncu.jpg

chp-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Siyaset