İyi Parti'de Gedikli veya Kuvvet

İyi Parti'de Gedikli veya Kuvvet

İyi Parti'de Gedikli veya Kuvvet

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için geri sayım devam ederken, siyasi partilerde de adayları da netleşiyor. Akçaabat’ta 5 aday adayının yer aldığı Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde de 2 başkan aday adayı bulunuyor CHP’nin hafta sonu yapılacak olan ön seçim sonrasında Akçaabat Belediye Başkan Adayı netleşmiş olacak.

Bu sürecin ardından gözler İYİ Parti’den Akçaabat Belediye Başkan Adayına çevrildi. İyi Parti’de şu ana kadar resmi bir aday yok. Kulislerde dolaşan bilgilere göre İYİ Parti’den Akçaabat Belediye Başkan adayının  Hakan Kuvvet olacağı iddia ediliyor. Aynı zamanda Akçaabat Belediye Meclis üyesi olan ve özellikle Derecik vadisinde sevilen bir iş insanı olması ve spor kulübü yöneticiliği yapmış olması Kuvvet’i ön plana çıkartıyor.

İyi Parti’de 20 Ocak’ta açıklanacak olan Akçaabat Belediye Başkan Adaylığı için Hakan Kuvvet’in aday olmaması halinde ise tüzük gereği ilçe başkanı Erol Gedikli Akçaabat Belediye Başkan Adayı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset