İyi Parti geniş katılımlı bir toplantı

İyi Parti geniş katılımlı bir toplantı

İyi Parti geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.

İyi Parti geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Akçaabat Belediyesi Başkan Adayı Osman Akbulut, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu ve Meclis Üyesi Adayları İlçe Yöneticileri ile Cumhuriyet Halk Partisi yöneticiler ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda projeler komisyonu, seçim komisyonu, saha komisyonu kuruldu.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek ”Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Yönetim Kurulumuzla geniş çaplı bir toplantı geçekleştirdik. Son derece verimli bir çalışma zamanıydı. Tüm üyelerimizin İlçemize ve çalışmalara dair fikirlerini aldık. Kendi alanında uzman arkadaşlarımızdan oluşan komisyonlarımız göreve hazır. Yakın zamanda proje tanıtımımızı gerçekleştireceğiz. Her zaman söylediğim bir şeyi bir kere daha tekrar etmek isterim ki başarı ekip işidir. Bu inancımız ile birbirimize kenetlendik. Planlı programlı bir şekilde samimiyet ve özveri ile bugüne kadar geldik. Bu günden sonra daha güçlü olarak sahada olacağız. Başarmaya inancımız tamdır. Birbirimizden güç alarak hepsinden önemlisi birbirimize güvenerek yürüdük/yürüyeceğiz. İYİ Parti İlçe Başkanımız Mustafa Mısır, CHP İlçe Başkanımız Musa Hacıoğlu ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başaracağız, iyi olacak.” dedi

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır ”Dün akşam Belediye Başkan Adayımız Osman Akbulut, belediye meclis üyelerimiz ve yönetim kurulumuz ile birbirimizi daha yakından tanımak ve önümüzdeki süreçte nasıl bir çalışma programı ile sahada olacağımız hakkında fikir alıverişi yapmak üzere toplandık. Komisyonlarımızı kurduk. Akçaabat hepimizin ve amacımız ilçemizi bulunduğu yerden daha ileri ve daha da ileriye taşımak. En başından bu yana iddialıyız ve bu iddiamız da Allah’ın izniyle sürecek. Çünkü biz birlikte başarmaya inandık. İlçe yönetimimize özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. İyi olacak.” dedi.

akcaabat-belediyesi-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset