İnan Projelerini Anlattı

İnan Projelerini Anlattı

BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, “Projelerimin Akçaabat’ın çehresini değiştirecek projelerdir “dedi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne  iddialı bir şekilde hazırlanan ve projelerini ilk olarak kamuoyuna açıklayan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)  Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, “Projelerimin hepsi  kısa sürede yapılabilecek  ve Akçaabat’ın çehresini değiştirecek projelerdir “dedi.

 

 

Projelerini "Yaşam Projeleri" olarak niteneldiren Fikret İnan, projelerin öncelik sırasına göre yapacaklarını ve en önemli ve acil halledilmesi gerek  sorunun su olduğunu belirtti. İnan “ Akçaabat’ın şuan en önemli problemi sudur. Çok acil  kaliteli suya Akçaabatlıların kavuşması gerekir. Diğer önemli gördüğümüz projemiz ise Fatih Stadyumu altına düşündüğümüz köprülü kavşaktır. Buraya yapılacak bir kavşak ile Yaylacık mahallesinin gelişmesine önemli kakılar sağlayacaktır. Projelerimiz arasında yer alan Halk Günü’nü çok önemsiyorum.  Halk gününde insanlarımız direk başkana ve sorun ile kim ilgili ise ona ulaşma imkanı bulup çözüme o anda kavuşturmaya çalışacağız. Önem verdiğimiz diğer projemiz ise spora vereceğimiz destektir. Akçaabat Sebastpor başta olmak üzere Tütünspor ve diğer spor kulüplerimizin başarısı için yöneticiymiş gibi çalışacağız. Bu kulüpler bizim kulübümüz. Onların başarısı bizim başarımızdır. Vereceğimiz desteklerle Akçaabat sporda da eski günlerine dönerek tekrar Türkiye gündeminde yer tutması için mücadele edeceğiz. Biz projelerimizi Akçaabat’ın sorunlarını masaya yatırarak hazırladık. Bu projeleri bir günde  hazırlamadık, uzun süreden beri  üzerinde bir ekip ile çalıştık. Akçaabat’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz” dedi.

Akçaabat’ta

 

Akçaabat’a hizmet için var olduğunu da ifade eden İnan “Akçaabat’a bu yaşıma kadar hizmet ettim. Geçmişim hizmetler ile doludur. Hizmet işi bizde bir sevdadır, halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören birisiyiz. Bizde çözüm bulamayan bir sorun olamaz, çünkü ve biz sorun değil çözüm üreten bir ekibiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset