Günnar Yatırımları Değerlendirdi

Günnar Yatırımları Değerlendirdi

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR Akçaabat’ta düzenlenen Kent Konseyi toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu

. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat ZORLUOĞLU, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri EKİM, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin ALTINTEPE ile Akçaabat Kent Konseyi yönetici ve üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Dr.Adnan GÜNNAR; Akçaabat’a yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek Akçaabat’a ikinci devlet üniversitesi Trabzon Üniversitesinin kazandırıldığını, aynı zamanda   sanayi şehri olan Akçaabat Şinik’teki Organize Sanayi bölgesinin daha da büyütülerek geliştirildiğini ifade etti. Akçaabat’a Bölge Mezbahanesinin yapılacağını ifade eden GÜNNAR, Söğütlü’de Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezi yapılacağının da müjdesini verdi.
Ayrıca Akçaabat’a güzel bir Millet Parkı yapılacağını belirten GÜNNAR, Hıdırnebi bölgesinine yapılacak tesis ve yatırımlarla bölgenin hem yaz hemde kış aylarında sürekli faaliyet halinde olan bir turizm bölgesi haline getirileceğini söyledi. 2020 Dünya Okul Sporlarının Akçaabat’ta yapılacağını ifade eden GÜNNAR, yeni dönemde Akçaabat’ta bir Spor Okulu yapım projesinin de gerçekleştirileceğini ifade etti.
Konuşmasının son bölümünde ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan GÜNNAR, seçimlerden sonra Nisan-Mayıs aylarından itibaren ekonominin rayına oturacağını, faizlerin düşmeye başlayacağını ve ekonominin güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edeceğini belirterek, “ 31 Mart yerel seçimlerini Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte oluşturduğumuz “Cumhur İttifakı” ile hem Akçaabat’ımızda hem de Trabzon merkez ve bütün ilçelerimizde büyük bir başarıyla gerçekleştireceğimize inancım tamdır” sözleriyle bitirdi.

trabzon-milletvekili-dr.adana.jpgakcaabat-kent-konseyi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset