Günnar "Siyasette Üslup Önemli"

Günnar "Siyasette Üslup Önemli"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda teşkilat kademe yönetimleri, mahalle başkanları ile Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.

Divan Başkanlığını İlçe Teşkilat Başkanı Muhammet Ali Yılmaz’ın, sunuculuğunu İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Ergün Şanlı’nın yaptığı toplantının açılış konuşmasını evsahibi olarak gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, verdikleri sözü tutuyor olmanın, Akçaabat’ı adeta bir şantiye sahasına çeviren yatırımların peş peşe ilçemiz için gerçek olmasının gururunu yaşadığını söyledi. Altıntepe, “Halkımızın desteğini de her an yanımızda görüyor olmak da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Her gittiğimiz yerde ilgi ve alakayla karşılanıyoruz. Bu siyasette önemlidir. Şu an bu salonda sizlerin heyecanının da hiç eksilmediğini görüyorum. İşte bu kutlu bir davanın ruhudur. 2023 hedefi sizlerle, halkımızla eksilmeden tamamlanacaktır.” sözleriyle de teşkilatına olan inancını vurguladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise Belediye çalışmaları ile yatırım plan ve programlarını slayt sunumu eşliğinde aktardığı bir konuşma yaptı.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar konuşmasında yatırımlara değindi. Akçaabat’ın önemli yatırımlara kavuştuğu bir sürecin yaşandığını herkesin açıkça görebildiğine işaret eden Günnar, bu durumun istihdama da yansıyacağının beklendiğini kaydetti. Yakın zamanda faaliyete geçecek olan Et ve Süt Kurumu bünyesindeki Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyüğü olacak Modern Et Kombinasının, AFAD Trabzon Yerleşkesi’nin, Özel Hareket Müdürlüğü’nün, Akçaabat belediyemiz eliyle gerçekleşecek projelerin, kültür salonları, gençlik merkezlerinin, Pazar Yeri ve Katlı Otoparkın, çalışmaları devam eden Doğalgazın, kentsel dönüşümle yıkımları gerçekleştirilen yapıların yerlerine uygulanacak projelerin, Akçaabat Müzesinin ve daha bir çok yatırımın Akçaabat’ı metropol kent haline dönüştüreceğini dile getiren Milletvekili Günnar, siyasette üslubun önemli olduğuna da vurgu yaparak bu sorumluluğu bütün siyasi kimliklerin taşıması gerektiğini ifade etti.

Toplantının son bölümünde, konuşmacılar katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.

2557a8c4-7703-4264-b466-fb02991988d3.jpgak-parti-akcaabat-toplantisi4.jpgak-parti-akcaabat-toplantisi1.jpgak-parti-akcaabat-toplantisi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset