Günnar Halktan Kopamıyor

Günnar Halktan Kopamıyor

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını sürdürüyor

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını sürdürüyor. Düzköy İlçesini ziyaret eden Günnar, burada kahve çay ocaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, ilçenin Gökçeler Mahallesi’nde yapılan asker eğlencesine de katılarak, askerlere ‘Hayırlı tezkereler’ temennisinde bulundu

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Vatandaşlarla bire bir temaslara yoğun önem veren Günnar, vatandaşların her an yanında olmaya özen gösteriyor. Günnar, Düzköy İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Kahve ve çay ocaklarında Düzköylülerle buluşan Günnar, vatandaşlara seçimlerde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

adnan-gunnar-askerlerle.jpg

Günnar, ilçenin Gökçeler mahallesinde askere gidecek Erdi Lermi ile Halim Ali Çalık’ın asker eğlencelerine katılarak, askerlere ‘Hayırlı tezkereler’ dileklerinde bulundu.  Asker adayları ile birlikte eğlenen Günnar, eğlencede yaptığı konuşmada, "Vatani görevinizi yapmak üzere hazırlık yaptınız. askerlik, bizim milletimiz için çok kutsal bir vazifedir. Vatan için çıktığınız bu kutlu yolda Allah burnunuzu bile kanatmasın. Güle güle gidin, güle güle gelin" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset