Güner, TDH Yapılanmasına Başladı

Güner, TDH Yapılanmasına Başladı

Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat’taki örgütlenmesini Aslan Güner yapıyor.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün önderliğini yaptığı ve partileşme yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat’taki örgütlenmesini Aslan Güner üstlendi. Yaklaşık bir ay önce İstanbul’da görüştüğü Sarıgül’ün teklifi değerlendiren ve bu hareket içerisinde bulunmayı ulusal birlikten yana olan herkes gibi bir görev addettiğini belirterek kabul eden Aslan Güner, çalışmalarına hızlı başladı.

Siyaset alanında yıpranmamış olan ve ağırlığını gençlerin ve kadınların oluşturacağı bir yapı tesis etmeye özen gösterdiğini belirten Güner, kadınların ve gençlerin inanmadığı hiçbir hareketin başarılı olamayacağını vurguladı. Güner, hareketin hizmet edeceği merkez binasını da tuttuklarını, tefrişat çalışmalarının tamamlanmasından ve hareketin partileşmesinin hemen ardından açılışını yapacaklarını söyledi.

Lidere değil halka bağlı olan bir ekiple Türkiye’nin düğümlerini çözmeye talip olduklarını, dışarıda onurlu, içeride huzurlu daha güçlü ve zengin Türkiye’yi birlikte yaratacaklarını iddia eden Güner, en önemli önceliklerini ise iş ve aş olarak açıkladı.

Güner, şunları söyledi:

Ülkemiz büyük zorluklarla karşı karşıya. Siyaset halkımızın gündeminden uzak, yapay gündemlerle uğraşıyor. Umutsuzluk ve karamsarlık büyüyor. Çocuklarımızı, umutların ve fırsatların azaldığı bir geleceğe mahkum edemeyiz. Ya mevcut siyasetin dar ve kısır çekişmesine katlanmaya devam edeceğiz ya da bu gidişe bir dur diyeceğiz. Halkımız bunu yaptığı takdirde yani değişime karar verdiği takdirde herkes bu sürecin bir parçası olmalıdır. Halkımızın artık bir seçeneği var. Bayrağımıza ve toprağımıza bağlı, ulusal birlikten yana herkese kapımız açıktır. Dil farkı, din farkı, inanç farkı, bölge farkı gözetmeden bütün halkı kucaklayacak bir yaklaşımla hareket edeceğiz. Bizim ötekimiz olmayacak. Doğulu da bizim, Batılı da bizim. Başı açık olan da bizim, başı kapalı olan da.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset