Güner Sahada

Güner Sahada

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ilk isim olan Cemil Güner, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Akçaabat’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Güner, Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa H. Eyüpoğlu, Akçaabat Muhtarlar Derneği başkanı Ömer Hotoman’ı ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Cemil Güner, Akçaabat’ı ortak akıl ile yönetmeye talip olduklarını, yönetimde STK’ların çok öenmli yeri olduğunu dile getirdi.

Güner “ “Her bir ferdimiz ile kucaklaşacağız, her kapıyı çalıp her gönüle dokunacağız. Herkesi dinleyip, geçmişi iyi analiz edip her birlikte geleceği inşa edeceğiz.Yönetimde ortak akıl kullanacağız ” dedi.

Cemil Güner açıklamasında “Sosyal belediyecilik çalışmalarımızla doğrudan insana dokunan hizmetleri ve projeleri yaygınlaştıracağız. Halka birlikte yönetim ilkesiyle şehirle ilgili tüm önemli kararları tüm yaşayanlarla birlikte alacağız. Tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle kaynaklarımızı hem doğru hem de açık şekilde kullanacağız. Şehrimizi Türkiye vizyonuyla ve ortak aklımızla birlikte inşâ ve ihya edeceğiz.”

cemil-guner-akcaabat-esnaf-odasi.jpg

cemil-guner-akcaabat-ziraat-odasi.jpg

akcaabat-muhtarlar-dernegi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset