Gezilerini Sürdürüyor

Gezilerini Sürdürüyor

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, çalışma temposunu artırdı.

Yaşanan son siyasî gelişmelerle birlikte partilerine küsen birçok kişinin desteğini de arkasına alan Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, çalışma temposunu biraz daha artırarak çevresindeki halkayı da genişletmeyi sürdürüyor. İnan, son olarak muhtarlar derneğini ziyaret etti.   

Akçaabat'ın siyasi hayatına renk katan ve kişiliği ile ön plana çıkarak belediye başkanlığı seçiminin en popüler adaylarından biri olan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan'ın popülaritesi giderek artıyor.

Yaşanan son siyasî gelişmelerle birlikte partilerine küsen birçok kişinin desteğini de arkasına alan Fikret İnan, çalışma temposunu biraz daha artırarak çevresindeki halkayı da genişletmeyi sürdürüyor.

Akçaabat'ta, Türkiye'de bile örneği az görünen siyasi çalkantıların altüst ettiği dengelerden en kârlı çıkan adaylardan biri olarak gösterilen İnan'ın lehinde, “Seçmenler birinci derecede seçilmesini istediği adaya oy verir. İkinci derecede de seçilmemesini istediği adayın rakibine oy verir. Her iki durumda da BTP adayı Fikret İnan, oy topluyor.” yorumlarının sıkça yapılıyor.

Arkasına aldığı rüzgârla çalışmalarına daha da hız veren İnan, kahvehane sohbetlerinde bir araya geldiği vatandaşlara projelerini birebir anlatma fırsatı bulup sorunları da birinci elden dinleyip çözüm önerileri üretirken, diğer taraftan da sivil toplum örgütleriyle diyaloglarını sıcak tutuyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi'ni ziyaret eden ve muhtarları yönetim ve halk arasında diyalogu sağlayan en önemli unsur olarak gördüğünü ifade eden BTP Adayı İnan, kendi iktidarları döneminde muhtarların da bir belediye başkan yardımcısı gibi yönetime dâhil olacaklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Eyüp Gedikli ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, katılımcı bir yönetim anlayışının toplumsal gelişme için her zaman beklenen sonuçları vereceğine olan inancını da yineleyerek şunları söyledi:

“Belediye hizmet anlayışına mahalleden başlamalı ve muhtarlarla çok sıkı diyalog içinde bulunulmalıdır. Mahallelerin her ay toplantı günleri olmalı, muhtar ve ekibinden mahallenin bütün sıkıntıları masaya yatırılmalı; en acillerinden başlayarak büçe imkânlarına göre ihtiyaçlar giderilmelidir. Muhtarlarla daha sıkı diyalog için başkanlığımızda her mahalle muhtarımıza bir çalışma odası verilecektir. Muhtarla bütünleşme-yen belediye başarılı olamaz.”  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset