Genel Başkan'lı Tanıtım

Genel Başkan'lı Tanıtım

BTP Akçaabat'ta Genel Başkan Haydar Baş'ında katıldı "Aday Tanıtım Toplantısı" gerçekleştirdi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca organize edilen Aday Tanıtım Töreninde partiler gövde gösterisi yaptı.

 

Aday Tanım Törenine BTP  Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, Bilal Karamus ve Selim Kotil, Belediye başkan adayları ve çok sayıda partili  katıldı.  

Haydar Baş, 29 Mart yerel seçimlerinde partisinin rekor kıracağı bir seçim olacağını belirerek “Göreceksiniz bu seçimler partimizin rekor kıracağı bir seçim olacaktır” dedi.

Esnafın ve tüccarın tel tel döküldüğünü iddia eden genel Başkan Haydar Baş “Esnafımız ve tüccarımız perişan. Köylü yetiştirdiği malını satamıyor. Tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş, ne olacak bu ülkenin hali” dedi. 

Milletin siyasilerden bir bardak su istediğini oysa kendisinin okyanusu milletin hizmetine sunduğunu da ifade eden Baş “"Anneler beni dinleyin bir daha kimsenin ağzına bakmayacaksınız, vallahi de size ev hanımı olduğunuz için 500 YTL, 500 YTL’de vatandaşlık maaşı olmak üzere bin YTL maaş alacaksınız" dedi.   Sorunları çözmek için anahtarın kendisinde olduğunu ancak iradenin millette olduğunu söyleyen Baş, "iradeyi ve anahtarı birleştirerek Türkiye’nin işini halledelim” dedi.

 

Akçaabat  Belediye Başkan adayı Fikret İnan ve Dörtyol Belediye Başkan Adayı Musa Aydın’ı halka tanıtan Baş; "Fikret hoca ve Musa benim elimde yetişti. Onlar ne derse ben onların verdiği sözlerin arkasındayım.  Bakın ne diyor Musa Aydın, 50 kişilik bir fabrika kuracağını ifade ediyor ben oda 100 kişilik istihdam sözünü veriyorum.”dedi

 

Prof. Dr. Haydar Baş Sürekli Akçaabat’tan aday olduğunu ve neden kazanamadığını soranlar olduğunu belirterek “Bana soruyorlar, Akçaabat’tan aday oluyorsunuz ama Akçaabat’ta kazanamıyorsunuz bu nendedir bende  onlara kendimi Akçaabatlılara anlatamadım. Ama kazanana kadar anlatmaya devam edeceğim diyorum “diye konuştu.

 

 Akçaabat Belediye başkan Adayı Fikret İnan ise toplantıda yaptığı konuşmada Akçaabat için yapmayı planladıkları projeleri anlattı. Seçime 5 ay kala çalışmaya başladıklarını ifade eden İnan “Akçaabat birçok ilden daha büyük bir ilçemizdir.yetişmiş insan gücü, genç nüfusu ve vatanına bayrağına sahip insanlarıyla güzel Akçaabat’ımızı ülkenin en gelişmiş ilçesi haline getirmek için çalışacağız” dedi.

Belediyeciliği Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla yapacaklarını belirten İnan “Akçaabatlılara bir dokumuyorsunuz bin ah işitiyorsunuz. 5 aydan beri  Mahalle mahalle, ev ev gezdik sorunları tespit ettik. Bu sorunların başında da su gelmektedir. Göreve gelir gelmez ivedilikle çözüme kavuşturacağımız öncelikli sorun su sorunudur. Diğer önem verdiğimiz konulardan biriside spordur. Akçaabat Sebatsporumuz başta olmak üzere Tütünspor ve diğer kulüplerimize her türlü desteği vereceğiz. Geniş bir spor kompleksi ve her mahalleye halı saha tesisi kuracağız. Muhtarlarımız için belediyede bir oda tahsis edeceğiz ve her mahalleye birer muhtarlık evi yapacağız. Akçaabat’ın bir çok sorunu var bunlar saymakla bitmez. Akçaabat’ın hizmete ihtiyacı vardır. Hizmet etmekte güçlü kadroların işidir. Biz güçlü kadromuzla bu hizmete talibiz “diye konuştu.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset