Gedikli Resmen Aday

Gedikli Resmen Aday

İYİ Parti’de bir süredir devam eden aday arayışları İle Başkanı Erol Gedikli’nin aday olmasıyla son buldu.

 

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan’dan tarafından adaylığı onaylanan Erol Gedikli, ilk açıklamasında “Akçaabat’a güneşin doğması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Gedikli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Kıymetli Akçaabatlı hemşehrilerim, bugün İl Başkanımız Sn. Fatma Başkan'ı ziyaret ettim. Görüşmede güzel Akçaabat'ımız için hazırladığımız projelerimiz üzerine istişarelerde bulunduk ve bilgi verdik. Akçaabat'ın daha iyi ve yaşanılabilir kent olması noktasındaki hassasiyetlerimizi paylaştık. İstihdam ve kalkınmaya yönelik projelerimizi tek tek anlattık. Destek konusundaki sözümüzü aldık. Akçaabat'a güneşin doğması için elimi değil, gövdemi taşın altına koyuyorum. Bende, ilçemizin için ne gerekiyorsa fazlasını yapacağım konusunda sizlere söz veriyorum.

Kıymetli hemşehrilerim, biliyorsunuz Akçaabat'ımız kültür, sanat ve turizm noktasında Trabzon'umuzun en önemli  ilçesi konumunda. Fakat hala hak ettiği noktaya gelmiş değil. Yapılan yanlış yatırım ve projeler ilçemizin gelişimini yavaşlatmış, bazı alanlarda gerilemesine sebebiyet vermiştir.

Yaşanan ekonomik bunalımlar ve istihdam alanındaki yatırımların yetersizliği ise gençlerimizin gelecek umutlarını farklı şehirlerde yeşertmesine sebep olmuş, nitelikli gençlerimizin Akçaabat'tan ayrılmasına neden olmuştur.

Bu durum Akçaabat'ımızın için kabul edilebilir değildir. Artık Akçaabat ileri gitmelidir. Bu noktada İYİ Belediyecilik anlayışımız ve projelerimizle bizler hazırız. Hür ve müstakil tavrımızla, rotamız net, pusulamız millet. Her şey AKÇAABAT için.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset