Gedikli "Nefes Aldıracağız"

Gedikli "Nefes Aldıracağız"

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, saha çalışmalarına hız verdi.

 

 İlk olarak ilçede bulunan esnaf odalarını ve STK’ları ziyaret eden Gedikli, esnaf ziyaretlerini hızla devam ediyor. İlçede kurulan pazarı gezen Erol Gedikli hem pazarcı esnafı hem de vatandaşla bir araya geldi. Sorunları dinledi. Ardından açıklamalarda bulunan Gedikli, pazar yeri ve otoparkın dört yıldır tamamlanamaması dikkat çekti. İlçedeki trafik ile otopark sorununu da çözerek Akçaabat’a rahat bir nefes aldıracağını ifade etti.

“PAZAR YERİ DÖRT YILDIR TAMAMLANAMIYOR”

Dört yıldır bitmeyen otopark ve pazar yeri projesinin büyük bir mağduriyete sebep olduğunu ifade eden Erol Gedikli, “Dört yıldır vatandaşlar mağdur edildi. Kadınlarımız kaldırım üzerinde, yağmur ve çamurda satışlarını yapmaya çalışıyor. Pazar yeri ve otopark açıldığı zamanda ise ciddi trafik sorunu artıracak. Araçların Giriş-çıkışları trafiği sıkıştıracak. O noktadaki yol hala tek yön olarak işliyor. Zaten bu alanın yakın dönemde biteceğini de düşünmüyoruz. Dört yılda bir pazar yerinin inşa edilememesi Akçaabat’a yakışmıyor.” şeklinde konuştu.

“GÖREVE GELDİĞİMİZDE TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Akçaabat’ın trafik ve otopark sorununa değinen Gedikli, “Akçaabat’ımız yıllardır bir trafik sorunu ile boğuşuyor. Akçaabat’a çarşı kurulduğu günlerde ise tamamen felç oluyor. Bu soruna akılcı ve kesin bir çözüm gerekiyor. Fakat ciddi adımlar atılmıyor. Sorunu çözmeyecek projeler ile öteleniyor.  Yapılan çalışmalar kısa süreli bir rahatlık sağlasa da uzun vadede sorunu gidermiyor. Bu şekilde devam ederse trafik problemi çok daha kötü olacak. Bu tıkanıkları giderecek yeni yollar açacağız, Akçaabat’a trafik noktasında rahat bir nefes aldıracağız. Bunun yanında büyük bir otopark problemi var. Üzerinde çalıştığımız üç tane otopark projemiz var.  İnşallah göreve geldiğimiz de bu projeleri hayat geçirerek ilçemizdeki otopark sorununu kökten çözeceğiz. ” dedi.

erol-gedikli-akcaabat-akcaabatg.jpg

erol-gedikli-akcaabat-akcaabat-v.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset