Gedikli İktidara Yüklendi

Gedikli İktidara Yüklendi

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, AK Parti iktidarında Akçaabat’ın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi.

 

İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı ve aynı zamanda Akçaabat Belediye Meclis üyesi Erol Gedikli, AK Parti iktidarında Akçaabat’ın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi. Gedikli yaptığı açıklamada, son dönemde arkasında iktidar gücü olmasına rağmen Akçaabat’ın hizmette geri kaldığını dile getirerek “Üzülerek belirtmek isterim ki Akçaabat bu iktidara en çok oy veren ilçe olmasında rağmen adeta cezalandırılmış durumdadır. Neresinden bakarsanız bakın üvey evlat muamelesi yapılmış durumdadır. 125 bin nüfuslu bir ilçede emniyet konteynerlerde hizmet vermeye mahkum edilmiştir. Üstelik yeni bir bina için de bir gelişme yok. Ortahisar’a 2. Emniyet binası yapılırken Akçaabat’ta yapılmaması buradaki yöneticilerin başarısızlığıdır. Bunun yanı sıra Akçaabat’ta futbol sahamız nerededir. Sebat Gençlik maçlarını Ortahisar Yavuz Selim Sahası’nda oynuyor. Şimdi kupa maçı için Of’a gidecek. Bir Akçaabatlı olarak Of’a gitmeyi kabullenemiyorum. Akçaabat stadını millet bahçesi yapanlar neden stadyumun ne olacağını düşünmedi. Akçaabat’ta spor lisesi yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat şimdi Trabzon’daki spor lisesinin bu okula taşınacağı söyleniyor. Bir okulu kapatıp başka bir okul açmak nasıl bir mantıktır”  şeklinde konuştu.

Akçaabat’ın her yönüyle geri kaldığını da ifade eden Gedikli “ Akçaabat’ı yönetenlerin Akçaabat’ın sorunlarına duyarsız kalmıştır. Adalet sarayı yaptık, yapıyoruz diye yıllardır vatandaşı oyalıyorsunuz. Adalet sarayı ne durumdadır bilen yok. İhalesi yapıldı fakat yine iptal edilecek diye dolanıyor ilçede. Bu nasıl bir iş ki yıllardır bir ihale yapamıyorsunuz. Sık sık Ankara’ya gidip geliyorsunuz, ama sanırım eliniz boş geliyorsunuz” dedi.  

İlçe Başkanı Erol Gedikli, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in son yaptığı atamanın da hukuka ve vicdanen uygun olmadığını belirtti. Gedikli “Serkan Özdemir’in belediyeye geri dönüş şekli uygun bulmadık. Bu hem hukuka hem de vicdanen doğru olmamıştır” şeklinde konuştu.

Yerel seçimler ile ilgili de çalışmaların devam ettiğini belirten Gedikli “İyi Parti olarak genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her il ve ilçede kendi adayımızla seçime gireceğiz. Başka bir parti ile ittifak yapmayacağız. Akçaabat için şuan 3 aday adayımız var. İsimlerini daha sonra açıklayacağız. Süreç yaklaştıkça bu sayının artmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset