Eski Dostlar Buluştu

Eski Dostlar Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’dan çoğunluğu istifa eden eski yöneticiler KültürPark’ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

 

Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Davut Gerigelmez’in organize ettiği yemeğe, , Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı iken bu görevinden ayrılan Bünyamin Güner, Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Öztürk ve Özcan Altuntaş, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ve Belediye Meclisi Üyesi Özkan Öztürk’ün yanı sıra İl Yönetim kurulu Üyesi iken istifa eden Adnan Bayram ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iken istifa eden Ali Kalaycı ve Abdurrahman Karabacak hazır bulundu. Yemekte ilgi çekici bir isim ise Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde aday gösterildikten sonra adaylıktan çekilen Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu idi.

 

Yemekli toplantı ile ilgili görüş aldığımız Başkan Yardımcısı Davut Gerigelmez, yemeğin farklı anlamlara çekilmesini anlamadığını ve her ay partili arkadaşlar ile bir yerde yemek yediklerini söyledi. Gerigelmez “Bu tür yemek organizasyonlarını 15 günde veya ayda bir kere düzenliyoruz. Bu yemeğe partili arkadaşlar katılıyor. Ayrım yapmak diye bir şey veya farklı anlamlara gelebilecek ortada bir olay yok. Gizli bir toplantıda yapmıyoruz ki gizli bir toplantı yapmış olsak bu Akçaabat’ın göbeğinde mi yapılır. Sonuçta yemeğe yönetimde olan veya istifa eden arkadaşlar katıldı. İstifa eden arkadaşlarımız yönetimden ayrılsa da AK Parti’den ayrılmış değiller. Doktor Mahmut Haydar Ustaoğlu’nun yemeğe katılması ise bir tesadüftür, planlı bir şey değildir” dedi.

 

Yemekte bulunan Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu’nun fotograf çekilirken arkasını dönmesi ve yemeğe çoğunluğu yönetimden ayrılmış partililerin katılması ise değişik yorumlara sebebiyet verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset