Ekim "Türk kadını geleceğe umutla bakmalı"

Ekim "Türk kadını geleceğe umutla bakmalı"

Ekim "Türk kadını geleceğe umutla bakmalı"

CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Adayı Osman Nuri Ekim:

TÜRK KADINI GELECEĞE UMUTLA BAKMALI

 

CUMHUR İTTİFAKI AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK Parti’nin en büyük gücünün kadınlar olduğunu belirterek “AK Parti, Türkiye’de hanım kardeşlerimiz sayesinde, siyaseti kara kıştan çıkaran ve bahara erdiren parti olmuştur.” dedi.

 

“En özel yer onların”

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Türk toplumunda en özel yere sahip kadının sosyal hayat içerisinde, siyasette ve yönetimde hak ettiği konuma ulaşması için AK Parti iktidarlarının yaptıklarından gurur duyulması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“AK Parti olarak biz, kadınımıza güvendik. Ülkemizin, her alanda kabul ediyoruz ki en büyük gücü kadınlarımız. Önüne engel çıkarmak isteyenlere karşı yılmadan, kararlılıkla yürüyen Türk Kadını gerçeği bütün kesimler tarafından benimsenmiş durumdadır artık ve bunda AK Parti politikalarının katkısı inkâr edilemez. Akçaabatımızın, ülkemizin yarınlarına umutla ve inançla bakan Fadimelere, Ayşelere, Zehralara ihtiyacı var…”

 

“Slogan peşinde değiliz!”

Gündelik menfaatleri için ülkemize zaman kaybettirmek isteyen bir kesim olduğunu ve bu kesimin Türkiye’nin değişiyor ve dönüşüyor olduğunu görmemekteki ısrarlarının sürdüğünü savunan CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, “Kadınımızın bu yolda göstereceği yaklaşımların son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın en başından bu yana ifade ettiği gibi ‘UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ.’ Biz bütün dinamiklerimizle yolumuza devam ediyoruz, yılmadan da devam edeceğiz. Gönül Belediyeciliğinin mimarı AK Parti hizmet sevdalısı bir misyona sahiptir ve bütün icraatlarıyla da bunu açıkça ortaya koymuştur. Türkiye için yaptıklarımızdan gurur duyuyoruz, Trabzonumuz, Akçaabatımız için yaptıklarımızdan gurur duyuyoruz, kadınlarımızın sosyal hayat içerisinde, siyasette ve yönetimde hak ettikleri konuma ulaşmaları için yaptıklarımızdan gurur duyuyoruz. Söz konusu kadınlarımız olduğunda asla slogan peşinde olmadığımızı bu zamana kadar uygulama sahası bulan projelerimizle ortaya koyduk. Asla içi boş nutuklarla ve vaatlerle vakit geçirmedik.” diye konuştu.

 

“Aktif rol kadınlarımızın”

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Her alanda Yükselen Güçlü Türkiye ve daha Güzel Şehirler için özgüven sahibi, güçlü, üretken ve aktif Türk kadınının varlığının önemine işaret ettiği açıklamasında tüm kadınlarımıza şu sözlerle seslendi:

Kadınların sorunlarının çözümünde kadınlar daha aktif rol üstlenmelidir. Her türlü platformda sesinizi yükseltin, varlığınızı hissettirin. Kendi sorunlarınızı aşmak ve milletimize hizmet etmek adına bir adım önde olun. Sürekli üretin; yeni fikirler, yeni projeler, yeni açılımlar peşinde olun. Akçaabat Belediyesi AK Parti iktidarında bugüne kadar olduğu gibi inşaallah 1 Nisan sabahından itibaren de Akçaabatımızı daha yaşanabilir, daha huzurlu ve güzel bir yer haline getirme idealiyle her zamankinden daha büyük bir inanç ve azimle hanım kardeşlerimize katkı sunmaya, onlar için yeni projeler hayata geçirmeye aralıksız devam edecektir.”

osman-nuri-ekim-kadinlar-gunu-mesaji.jpgosman-nuri-ekim-kadinlar-gunu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset