Ekim "Projelerimiz Heyecan Yarattı"

Ekim "Projelerimiz Heyecan Yarattı"

Cumhur İttifakının Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın turizmin göz bebeği haline getireceğini ifade etti.

Cumhur İttifakının Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın turizmin göz bebeği haline getireceğini ifade etti.

 

Cumhur ittifakı Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Nuri Ekim, sosyal medya hesabından önümüzdeki dönemde yapacağı projelerini paylaştı.  Özellikle turizme yönelik projeler ile Akçaabat’ı şaha kaldıracak nitelikte olması hem teşkilatta hem de vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı.

cumhur-ittifakinin-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-nuri-ekim,-akcaabat’in-turizmin-goz-bebegi-haline-getirecegini-ifade-etti..jpgcumhur-ittifakinin-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-nuri-ekim,-akcaabat’in-turizmin-goz-bebegi-haline-getirecegini-ifade-etti1.jpgcumhur-ittifakinin-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-nuri-ekim,-akcaabat’in-turizmin-goz-bebegi-haline-getirecegini-ifade-etti2.jpg

PROJELER HEYECAN YARATTI

Akçaabat genelinde birçok projeyi hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirten Cumhur İttifakı Adayı Ekim, bacasız fabrika olarak adlandırılan turizme yönelik çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.  Akçaabat’ın doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihinden de faydalanacağını belirten Ekim, projelerin Akçaabat’ın sosyo ekonomisine direk etki edecek projeler olduğunu dile getirdi. Ekim “Projelerimizi sosyal medyadan ve basın yoluyla vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Şunu biliyoruz ki bölgemizin en önemli gelir kaynağı turizm olacaktır. Özellikle son yıllarda Arap ülkelerinden gelen turistler bölgemize hayran kalmaktadır. Projelerimiz ile bu kişileri daha çok para bırakmasını sağlayacağız. Bu da vatandaşlarımızın refah seviyelerine olumlu etki sağlayacaktır” dedi.

Sportif Alanlar Halkımızın Hizmetinde olacak

Akçaabat’ta turizmin yanı sıra birçok spor alanı da kazandıracaklarını belirten Ekim, Akçaabat Yaylacık Sahili’nde yapılacak spor kompleksinin öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti. Bu alana hükümetimizin desteği ile kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve kapalı yüzme havuzu inşa edilecektir. Ayrıca Trabzon’un en uzun yürüyüş ve bisiklet yolunu bu alana da yapacağız” dedi.

MUTLU YAŞANILABİLİR BİR AKÇAABAT

 

Vatandaşların beğenisine sunulan projelerin büyük bir heyecan yarattığını belirten Ekim "Halkımız tarafından takdirle karşılanan ve heyecanla beklenen projelerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Açıkladığımız projelerin hayata geçmesi için çalmadık kapı bırakmayacağız. Büyükşehir belediyemizle birlikte çalışacağız. Onların büyük desteği ve hükümetimizin desteği ile tüm projelerimiz hayat bulacak. Biz bu halkın hizmetkârı olmaya adayız. Yorgunluk, umutsuzluk, karamsarlık, acizlik göstermeden bütün vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı, daha yaşanılabilir bir şehir hedefimiz olacaktır” dedi.

 

GÖNÜLLERDE KALMAYA ÇALIŞACAĞIZ

 

Ekim, AK Parti’nin en büyük projesinin gönüllere dokunmak olduğunu dile getirerek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Gönül Belediyeciliği ilkesini hizmetlerimizin ana ilkesi sayarak çalışmalarımızı yürütmeye gayret edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği şekilde, kibirden uzak, tevazu ve samimiyetle gönüllerde kalmanın yollarını arayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olmaya adayız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset