Ekim “ Görevimizin Başındayız”

Ekim “ Görevimizin Başındayız”

Başkan Ekim “ Görevimizin Başındayız”

Başkan Ekim “ Görevimizin Başındayız”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Akçaabat Ajans'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Ekim, Yapacak çok işimiz var, görevimizin başındayız" dedi.
Belediye Başkanı  Ekim, “Yaklaşık 5 yıldır bu kente şehirleşme, alt yapı, istihdam ve turizm başta olmak üzere birçok alanda yatırım kazandırmak ve temel belediyecilik faaliyetlerimizi hayata geçirmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürdük ve bu minvalde de çalışmaya devam ediyoruz. Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız da bu çalışmalarımızın ve gayretimizin farkında. Biz 130 bin nüfusun tamamına, Akçaabat’ın tamamının belediye başkanı olmaya çalıştık ve projelerimizi, çalışmalarımızı buna göre yaptık. Bundan sonra da yapacak çok işimiz var” dedi.

Görevde Olan Belediye Başkanları Doğal Adaydır

"Yaklaşık 5 yıldır bu kente çok ciddi çalışmalar yaptık. Hizmet anlamında da çok önemli hizmetler ettiğimizin farkındayız, halkımız da bunun bilincinde. Bitirdiğimiz ve inşaat çalışmaları devam eden projelerimizin yanı sıra, proje aşamasında olan çalışmalarımız da var. Yapacak daha işlerimiz var. Biz hizmet seferberliğimize ilk günkü aşkla devam ettiğimizi ve bundan sonra da edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Adaylık sürecinde görevde olan Belediye başkanları aday adaylığı başvurusunda bulunmasına gerek yok. Bizler görevimizin başında olan Belediye Başkanları olarak doğal adayız. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Devam eden işlerimizi tamamlayıp Projelendirdiğimiz işlerimiz de süreç içerisinde hayata geçirerek şehrimize kazandıracağız. Adaylık konusunda partimizin yetkili kurulları karar verecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset