DP'den Seri Ziyaretler

DP'den Seri Ziyaretler

Demokrat Parti Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın 31 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında işbaşına getirilen Salih Zeki Kolaylı başkanlığındaki yönetim kurulu teşekkür ziyaretlerine başladı.

Demokrat Parti Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın 31 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında işbaşına getirilen Salih Zeki Kolaylı başkanlığındaki yönetim kurulu teşekkür ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerine Akçaabat Kay-makamı Erol Özkan ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i ziyaret etmekle başlayan Salih Zeki Kolaylı başkanlığındaki DP heyeti, ilçede bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlarını da ziyaret programına dahil etti.    Demokrat Parti (DP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın 31 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında işbaşına getirilen Salih Zeki Kolaylı başkanlığındaki yönetim kurulu teşekkür ziyaretlerine başladı.

Ziyaretlerine Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i ziyaret etmekle başlayan Salih Zeki Kolaylı başkanlığındaki DP heyeti, ilçede bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlarını da ziyaret programına dahil etti.

Ziyaretlerde Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Osman Çavuş ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmet Kırali tarafından ağırlanan Kolaylı ve ekibi, Akçaabat'ın menfaatine olan her işte siyaset gütmeden birlikte hareket etme çağrısını iki başkana da iletti.

Kolaylı'nın sivil toplum örgütlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde de örgütlerin sorunları dinlendi ve bu konuda DP'nin çözüm önerileri örgüt yetkililerine anlatıldı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı ziyarette esnafa özel bir önem verdiklerini belirten Kolaylı, esnafın kalkındığı bir toplumun müreffeh bir toplum olacağını ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset