DP'de Seçim Çalışması

DP'de Seçim Çalışması

Demokrat Parti (DP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Sevim Boğoçlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 Boğoçlu ve Meclis Üye Adayı arkadaşları, bereberlerindeki DP İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı ile Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, muhtarların yönetimde etkin rol almalarının önemine vurgu yapılarak, DP iktidarında muhtarlara etkin bir rol düşeceği kaydedildi.

Öte yandan eski Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu, İl Başkan Yardımcısı Ziya Usta, İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Altınel, belediye meclis üyesi adayı Muammer Yazıcı ve Murat Zeki Solak ile birlikte DP Akçaabat İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

DP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Sevim Boğoçlu'nun hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan DP Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, “Akçaabat'ta ilk kez bayan aday gösteriyoruz. Sevim Hanım'a güveniyoruz. Akçaabat'a hizmet etmek adına elimizden geleni yapacağız. Kısıtlı imkânlarla partimizi temsil etmek noktasında vatandaşımıza hizmet etmek için olağanüstü çaba sarf ediyoruz. Bizim için hizmet bir sevda ve gönül işidir. İddialı isimlerden oluşan il genel ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızın projeleri ve özverili çalışmalarıyla, belediyelerde ve il genel meclisinde DP'yi iktidar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

DP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Sevim Boğoçlu da, “Ekibimizle gayet güzel ve ahenkli bir şekilde çalışıyoruz. Seçildiğimiz takdirde Akçaabat'ın sorunlarını çözmek adına halkımızla el ele, gönül gönüle çalışacağız. Özellikle Akçaabat'taki bayanların oylarına talibiz. Esnaf ve halkımızı ziyaretimiz sırasında isteklerin ve şikâyetlerin çok olduğunu görüyoruz. Bu sorunları ancak ve ancak DP çözer” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset