DP Yönetimi Akçaabat'ta

DP Yönetimi Akçaabat'ta

Demokrat Parti (DP) Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Demokrat Parti (DP) Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu, Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ziya Usta, İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Altınel, Belediye Meclis Üyesi Muammer Yazıcı ve Murat Zeki Solak Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İl ve ilçe meclis üyelerinin tanıtıldığı ziyarette konuşan  Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, "Akçaabat'ta ilk kez bayan aday gösteriyoruz. Sevim Boğuşlu’ya güveniyoruz. Akçaabat'a hizmet etmek adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kısıtlı imkanlar ile hizmet etmeya gayret gösterdiklerini belirten Kolaylı "partimizi temsil etmek vatandaşımıza hizmet etmek için olağan üstü çaba sarf ediyoruz. Bu partiye hizmet bir sevda gönül işidir" dedi.

 

 

Ardından ilçede ilk bayan belediye başkan adayı unvanına sahip olan DP Akçaabat ilçe belediye başkan adayı Sevim Boğoçlu şunları söyledi, "Ekibimizle gayet güzel ve ahenkli bir şekilde çalışıyoruz. Seçildiğimiz taktirde Akçaabat'ın sorunlarını çözmek adına halkımızla el ele gönül gönüle çalışacağız. Özellikle Akçaabat'taki bayanların oylarına talibiz" dedi. Esnaf ve halkımızı ziyaret sırasında isteklerin ve şikayetlerin çok olduğunu görüyoruz. Bu anlamada el ele ve gönül gönüle verip bu sorunları aşacağız"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset