Doktorlar İzin Vermedi

Doktorlar İzin Vermedi

Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Dr.Mahmut Haydar Ustaoğlu adaylıktan zorunlu olarak çekildi.

Dün akşam rahatsızlanarak İmperial Hastanesi’ne kaldırılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Haydar Ustaoğlu, doktorlar tarafından yapılan tetkikler sonrası düzenlenen raporda, “Stresli ve yorucu ortamlarda bulunması hayatî tehlike taşımaktadır” ibarelerinin yer alması üzerine aday adaylığından çekildi.

Daha önce iki kez kalp krizi geçiren ve bay-pass olan, kalbine giden damarlarda da iki adet stend bulunan Ustaoğlu, dün akşam Trabzon’daki evinde doktor arkadaşları ile sohbet halindeyken vücudunda kasılmalar olması ve kusmaya başlaması nedeniyle anında İmperial Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkikler sonucu Ustaoğlu’nun kalp spazmı geçirdiği belirlendi. Doktorlar, aşırı yorgunluk ve stresin sebebiyet verdiği bu durumun, Ustaoğlu’nun benzeri ortamlarda bulunmaya devam etmesi halinde ölüm tehlikesi yaratacağını kendisine bildirdi ve konuyla ilgili olarak da bir rapor tuttu.

Evinde istirahata çekilen Ustaoğlu’nun mevcut durumu AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş’a bildirmesi üzerine AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Çavuş tarafından konu üzerine mevcut durumla ilgili gündemle olağanüstü toplantıya çağrıldı.

Toplantıda bir durum değerlendirmesi yapan Yönetim Kurulu, tetkikler ve raporları da göz önünde bulundurarak Ustaoğlu’nun aday adaylığından çekilmesini kabul etti ve konuyu bir yazıyla İl Teşkilâtı’na bildirdi.

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı’nın belirleneceği sürecin ve izlenecek prosedürün Genel Merkez tarafından en geç iki gün içerisinde teşkilâtı bildirileceği tahmin ediliyor.

Öte yandan Ustaoğlu’nun bugün bir anjiyoya gireceği ve istirahatına İstanbul’daki evinde devam edeceği öğrenildi.

KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANMAK YASAKTIR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset