Darıca'dan İlk Aday Adayı ALTINEL

Darıca'dan İlk Aday Adayı ALTINEL

Muhammet Altınel Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler öncesi partiler aday belirleme çalışmalarına devam ederken ilk resmi aday adayı Darıca’dan ortaya çıktı.

Darıca Ak Parti Belde başkanı Muhammet Altınel, Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı olarak parti başkanlığına başvuru yaptı.

 

Öte Yandan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 29 Mart 2009’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday kabulüne 10 Kasım Pazartesi günü başlayan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, belediye başkan adaylarının il veya ilçe başkanlıklarına; merkez belediye meclis üyesi adaylarının ilçe başkanlığına, belde meclis üye adaylarının ilçe veya belde başkanlıklarına, il genel meclis üyesi adaylarının ise ilçe başkanlığına müracaat edebileceklerini söyledi.

Çavuş, ilçe belediye başkan adaylarından 750, belde belediye başkan adaylarının 400, belediye meclisi ve il genel meclisi üye adaylarından ise 250 YTL aday baş-vuru özel aidatı alacaklarını, bu ücretlerin ilçe başkanlığının Ziraat Bankası Akçaabat Şubesi’ndeki 28405835-5001 hesabına yatıracaklarını sözlerine ekledi.

Siyaset