Danışma Meclisinde Bir İlk!

Danışma Meclisinde Bir İlk!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Trabzon milletvekili Muhammet Balta, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ilçe eski başkanları Osman Çavuş ve Ahmet Ziya Öztürk, meclis üyeleri, mahalle başkanları, partinin kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan  AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, şehitlerimiz için üzüntü duyduğunu, ülkemizin bekası için geri adım atılmayacağını söyleyerek ,"hesapları sorulacak" dedi.

Basında çıkan "Akçaabat Belediyesi Sınıfta Kaldı" haberlerine de tepki gösteren Akgün, Akçaabat Belediyesinin kar yağdığında yaptığı çalışmalardan söz ederek, başarıyla köy yollarının açıldığını ve hastaların hastaneye ulaştırıldığını anlattı.

Akgün son olarak Akçaabat'a büyük müjdeyi verdi ve devlet üniversitesinin Akçaabat'ta olacağını ve yerinin hazır olduğunu söyledi.

Ak Parti Akçaabat İlçe teşkilatında  Şubat ayı danışma meclisinde bir ilki gerçekleştirerek, Milletvekili Muhammet Balta ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen kürsüde konuşma yapmadı.  Onların yerine mahalle başkanları kürsüye çıkarak vekile ve belediye başkanına sorunlarını anlattı. Mahalle başkanlarının  sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen  Milletvekili Muhammet Balta  ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen, sorularını da teker teker not alarak kürsüde cevapladı.

akparti-subat-ayi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset