Cumur'dan Önemli Açıklamalar

Cumur'dan Önemli Açıklamalar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon m Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, iktidarları döneminde Akçaabat’a ve bölgeye önemli katkılar sağladıklarını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon m Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, iktidarları döneminde Akçaabat’a ve bölgeye önemli katkılar sağladıklarını belirtti.

 

 

Akçaabat Kültürpark'ta düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Cumur, “Akçaabat ve bölgemiz iktidarlarımız döneminde önemli kazanımlar elde etmiştir.  Birçok yatırımlar yaptık, Bu yatırımlara kısaca, Akçaabat Devlet Hastanesi inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Yeni Mahalle’de yapmış olduğumuz Şehit Gökhan Uzun Lisesi’ni Fen Lisesi yapıyoruz. Şuan imza aşamasında sanırım birkaç gün içerisinde imzadan çıkar. Bu fen lisesi Akçaabat için çok önemlidir. Çünkü birçok il bunu almak için uğraşıyor ama alamıyor. Bize verdiğiniz güç ile çalışarak burayı Fen Lisesi olarak yapacağız. Akçaabat’tan Şinik beldesine kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik yol için kısa sürede özel idare kanalıyla ihale açacağız ve bu kısmı çift yol yapacağız. İleriki yılarda da buradan sonra Düzköy’e kadar olan kısma devam edeceğiz” dedi.

 

 

Trabzon’a 2. Üniversite kazandıracaklarını ifade eden Milletvekili Mustafa Cumur “Üniversite ile ilgili de son aşamaya geldik. İnşallah bir aksilik olmaz ise Trabzon’da bir ikinci üniversite Kanuni Üniversitesi kuracağız. Bunun için yoğun bir çalışma içerisindeyim. YÖK Başkanı ve Sayın Başbakanımız ile görüştüm, üniversiteye olumlu bakıyorlar. Tabii buna yerelde de olumlu bakılması lazım. Üniversite senatosunun da karar alamsı gerekiyor. Bu karar alındığında Trabzon’a 2. Üniversiteyi kazandıracağız.  Trabzon’a 2. üniversite kurulmasında kimsenin bu işin önünü tıkamaya hakkı yok. İnşallah bu karar senatodan çıkar ve bizde 2. bir üniversiteye sahip oluruz.  Aynı şekilde Tekel binalarında da vakıf üniversitesi kurulması için çalışması devam ediyor” dedi.

 

AKYAZI KISA SÜREDE YAPILACAK…

 

Başbakan’ın Akyazı projesini yakından takip ettiğini de açıklayan Cumur “Akçaabat Fatih Stadyumu’nu Akyazı tesisleri için TOKİ’ ye devredildiğini ve Akyazı projesinin kısa sürede hayata geçirileceğini belirten Mustafa Cumur “Akçaabat Fatih Stadyumu TOKİ’ye devredildi. Bu alana Akçaabat’ın prestijini artıracak güzel bir otel yapılmasını istiyoruz.  Akyazı projesini Başbakanımız özellikle takip ediyor. Başbakanımız “bir sonraki gelişimde vatandaşlar bana Akyazı yapılacak mı diye sormayacak, ne zaman açılacak diye soracak” diye bizlere talimatı var. Bu proje mutlaka hayata geçirilecektir” dedi.

 

 

Türkiye’de iktidara talip olan herkesin değişmelidir dediği Anayasayı biz değiştirdik. Ama buna destek olmayanları halkımız çok iyi biliyor. Dokunulmazlıkların kalkmasını istiyorlar. Bizde diyoruz ki sadece milletvekillerinin değil herkesin dokunulmazlığı kalksın. Hakimin de, askerin de, kalksın. Herkes sade vatandaş olsun biz bunu istiyoruz. Bizim parti programında dokunulmazlıkalr var.  Dokunulmazlıkların kalkmasını isteyenlerin amacı başka. Bunların amacı Tayip Erdoğan’ın dokunulmazlığı. Trabzon’da 760 bin Mustafa Cumur bulursunuz. Ama Türkiye’de bir tane Recep Tayip Erdoğan zor bulursunuz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset