Cumur'dan Düzköy'e Söz

Cumur'dan Düzköy'e Söz

AK Parti Düzköy Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Cumur çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Düzköy Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Cumur çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Aday gösterilmesi halinde taraflı, tarafsız herkesin oyuna alabileceğini belirten Başkan Aday Adayı Cumur, “Her mahallesinde, her sokağında, her köyünde, mutluluğu, huzuru ve sevgiyi yaşadığım ilçemin belediye başkanlığına adayım. Gencinden yaşlısına, yediden yetmişe herkesin derdi ile dertlenmeye talibim. Düzköy ilçemde vatandaşlarımızla birlikte ilklere ve yeniliklere imza atmak için görev istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

İlçede vatandaşlarla bir araya gelip yapmak istediklerini anlattığını belirten Başkan Aday Adayı Cumur, “Halkımızın hizmetkarı olmak için bu yola çıktım. Benim makam derdim yok, tek düşüncem ilçeme katkı sunmak. Vatandaşlarımızı ayırmadan kayırmadan ilçemizi hep birlikte yönetmek adına destek istiyorum. Göreve seçilmem halinde ilçemizin yıllardır beklediği projelerle buluşması adına adete seferberlik ilan edeceğimin bilinmesini isterim.” açıklamasında bulundu.

 

Başkan Aday Adayı Cumur sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öğütlerini yol haritam olarak belirleyip, sokakta, çarşıda, pazarda varlık göstermeden, siyaset yapılmaz sözlerinden hareketle çalışmalarımı sürdürmeye devam ediyorum. Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi herkesten daha fazla çalışmak, daha fazla koşturmak, daha fazla yorulmak, ter dökmek, emek vermekle mesul ve mükellef olduğumuzun farkındayım. Bu anlayışla hizmet yapmak için görev beklediğimi belirtip, tüm vatandaşlarımızdan AK Parti’ye destek talep etmekteyim. Düzköy’ü Avrupa projeleri ile buluşturup, inanç turizmi, doğa turizmi, gençlik spor turizmini öne çıkaracak işlere imza atmayı hedefliyorum. Şunu da belirteyim ki rekor oyla birlikte diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın da desteğini alabileceğime inanıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset