Cumur'dan Açıklamalar

Cumur'dan Açıklamalar

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat'ı geleceğe taşıdıklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı mensupları kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ile AK Partili Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin de hazır bulundukları toplantının kaynaşma amaçlı olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Osman Çavuş, “Zaman zaman benzeri organizasyonlar düzenleyerek bir araya geliyoruz. Akçaabat’ı daha mamur hale getirmek için gecesini gündüzüne katarak gayret sarf eden teşkilat mensuplarımız, bu toplantılarda fikir alış verişinde bulunma fırsatı yakalıyorlar. Vekilimiz Sayın Cumur da Ankara’daki gelişmelerin yanı sıra Akçaabat’ı geleceğe taşımak adına ivme kazandırılan projeleri bizlere aktarma imkânı buluyor.” dedi.

Akçaabat Kültürpark’ta düzenlenen kahvaltıya kalabalık bir katılım gerçekleşti. Basına açık olan kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, hizmete devam noktasında AK Parti’nin durmadan yol aldığını ifade ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Akçaabat’ı geleceğe taşıma hedeflerinde sapma olmadığını ve önemli mesafeler kat ederek ilçenin özlediği yatırımlara bir bir kavuşmasını sağladıklarını vurgulayan Trabzon Milletvekili Cumur, şöyle konuştu:

 

“AK Parti iktidarında Akçaabat’ın çehresi hızla değişmiştir. Bu değişim devam etmektedir. Yakın bir zamanda Akçaabat bir Vakıf Üniversitesi’ne kavuşacaktır. KTÜ Akçaabat Yerleşkesi’nin haricinde Sebat Üniversitesi adı altında Trabzon’un 2. üniversitesini Akçaabat’a kazandırmak adına da önemli mesafeler aldık. Bugüne kadar 11 okul kazandırdığımız Akçaabat’ta; Anadolu Öğretmen Lisesi, Yıldızlı TOKi (ikinci okul) ve Sarıtaş İlköğretim Okullarının da kısa zamanda temelleri atılacak. Buradan, mevcut teşvik uygulamasının 3 yıl daha uzatılacağı müjdesini de vermek istiyorum. Ayrıca, yeni ve kapsamı daha geniş tutulan Teşvik Yasası’nda da öncelikli iller arasına Trabzon’u dâhil ettiğimizi biliyorsunuz. Bu yasanın önemli getirilerinden biri olacak Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı çalışmaları ise hızla devam ediyor. Bu kapsamda Düzköy Yolu 1. etap 5 km duble yol hazırlıkları tamamlandı. Akçakale ve Darıca’ya balıkçı barınakları kazandırdık ve modern yapılanmaları için sürekli kaynak aktarıyoruz. Akçaabat Adliyesi’ni de layık olduğu yeni bir binaya kavuşturmak gündemimizde; bunun için Akçaabat Cezaevi’nin olabilirliğini değerlendiriyoruz. Akçaabat Devlet Hastanesi’nin yeni binası hızla yükseliyor. Beklenenden kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Akçaabat Müftülüğü’nü de arsası temin edildiği takdirde konferans salonu dahil daha kompleks bir binaya kavuşturacağız.”

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset