Cumhur İttifakı Tam Kadro Sahada

Cumhur İttifakı Tam Kadro Sahada

Cumhur İttifakı Tam Kadro Sahada

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO SAHADA…

AKÇAABAT’IN YÜZÜ GÜLECEK

Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, ittifakın bütün unsurları tarafından el üstünde tutuluyor. Doğanköy ve Akpınar Mahallelerinde düzenlenen genişletilmiş halkla buluşma toplantıları adeta miting havasında geçen Ekim, “Akçaabat halkı aklın ve hizmetin yolunun AK Parti’den geçtiğini çok iyi bilmektedir ve karar verme noktasına geldiğinde kararını hiç tereddütsüz CUMHUR İTTİFAKI’ndan yana kullanacaktır.” diye konuştu.

İLGİ MEMNUN EDİYOR

Bir güne Doğanköy ve Akpınar toplantılarını, Çiçeklidüz, Meydankaya ve Tatlısu Mahalle ziyaretlerini, Akçaabat Kent Konseyi davetini ve KOSGEB destekli imalathane açılışını sığdıranAkçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, kendisine ve ekibine gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun.

HALKIMIZIN SICAKLIĞI GÜÇ VERİYOR

“Bize gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Seçimin stresli atmosferini gittiğimiz yerlerde kucaklaştığımız, ellerini sıktığımız, gönüllerine dokunabildiğimiz halkımızın sıcaklığıyla üzerimizden atıyor olmak çok anlamlı” diyen Cumhur İttifakı Adayı Ekim, “1 Nisan’dan sonra inşaallah hizmetin en hasıyla mukabele edeceğimiz halkımızın teklifsiz duruşu, verdiği destek ‘İşte Karadenizin insanı, işte Akçaabat insanı bu’ dedirtiyor. Bu durum son derece gerçek ve gurur verici” şeklinde duygularını dile getirdi.

“BAŞARIYI TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ”

AK Parti kadrolarının yerel yönetimlerdeki ustalığının genel kabul gördüğünden hareket eden Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, şöyle konuştu:

“AK Parti yüzü gülmeyenlerin yüzünü güldüren partidir. Ekibimle birlikte Akçaabat halkının yüzünden tebessüm eksik olmayacak sözünü rahatlıkla veriyoruz. Sizlerin değerli katkılarıyla Cumhur İttifakı son seçimde Akçaabat’ta yüzde 71 gibi önemli bir oy oranına ulaştı. Şimdi bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz. Partimizin herkesi, her kesimi 7’den 70’e kucaklayan siyaset üslubu Akçaabatımızda da meyvesini verecektir. Hedefimiz yüzde 80’in üzerinde oy oranına ulaşmaktır ve AK Parti’yle yüzü her zaman gülecek halkımızın vereceği destekle bunu başaracak azim ve kararlılıkta olduğumuzu ifade etmek isterim. Çok çalışıyoruz.”

whatsapp-image-2019-03-12-at-12.39.13.jpeg

whatsapp-image-2019-03-12-at-12.39.14.jpeg

whatsapp-image-2019-03-12-at-12.39.15.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset