CHP'den Cevap Gecikmedi

CHP'den Cevap Gecikmedi

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un parti danışma toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile alakalı sözlerine CHP Akçaabat İlçe Başkanı’ndan yanıt gecikmedi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un parti danışma toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile alakalı sözlerine CHP Akçaabat İlçe Başkanı’ndan yanıt gecikmedi.

Cumur’a sert bir şekilde cevap veren ilçe Başkanı Mustafa Nadir, Mustafa Cumur’un açıklamalarının sabırlarını zorladığını belirtti.

İlçe Başkanı Nadir’in açılamasını aynen yayınlıyoruz.

 

AKP Milletvekili Sayın Mustafa CUMUR, son günlerde partimize ve partililerimize yönelik yaptığı eleştirilerin yanıtlarını alınca ağzından çıkanları kulakları duymayacak şekilde paniklediğini ibretle seyretmekteyiz.

Ülke ve bölge çıkarlarımızı savunan parti görevlilerimize “Tetikçi”, bu yetmiyor, Cumhuriyeti kuran partimize “Cumhuriyet Düşmanı”, bu da yetmiyor, Partimizi, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı olarak göstermektedir.

Sabır denemenin bu kadarı da fazla oluyor sayın CUMUR, Bu söylemleri hangi cesaretle söylüyorsunuz. Aldığımız aile ve parti terbiyemizin sınırlarını mı? Zorlamak istiyorsunuz. Artık tetik tutturamıyorsunuz. Her söyleminiz bir kazaya neden oluyor. Yoksa MİR’inizi ve DiŞLİ’ nizi, Sayın KILIÇDAROĞLU sizi de Sayın Volkan CANALİOĞLU’ mu? hasta etti.

Biz siyasi kavgayı sevmiyoruz. Demişsek, bilmiyoruz demedik.

Biz önümüzdeki seçimleri sandıkta bitirme niyetindeyiz. Siz galiba karakolda bitirmeye niyetlendiniz.

Söylemleriniz bölge ve ülke siyasetimizi sadece ekşitmeye yarar.

Biz fikir ve düşüncelerimizle dolu bir partiyiz. Bunları halkımıza anlatmak ve anlaşılmak istiyoruz. Bu sükûnet ortamını bozmaya hakkınız yoktur. Siyaseti kirleterek, siyasi menfaat sağlamayı amaçlıyorsanız, başka kapıya bakın.

İftiralarınız partimizin gerçekleri değil, sizin ruh halinizin dışa yansımasıdır.

Sizi Cumhuriyet Savcılığına değil, Trabzon seçmenine havale ediyorum.

 

Mustafa Nadir

CHP Açaabat İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset