CHP Adayların Tanıttı

CHP Adayların Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ve Düzköy’de seçime gireceği adayları Akçaabat Kültürpark’ta düzenlenen bir törenle tanıttı.

Haber ve Fotoğraflar: Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans.com 

 

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP İl Başkanı Necip Yıldız, İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Eski Anavatan  Milletvekili Ali Kemal Başaran, CHP Akçaabat Belediye başkan adayı Mahmut Celal Yavruoğlu ve Düzköy Belediye Başkan adayının katıldığı tanıtım toplantısına partilerin ilgisi bir hayli fazla idi.

 

Toplantıda konuşan başkan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP’nin misyonunun da insana hizmet var olduğunu be anlayışla millete hizmet etmek gayreti içerisinde olduklarını, başkan seçildiği takdirde Akçaabat’taki adayında aynı düşünce içerisinde olacağını belirtti.

 

 

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu ise törende kaptığı konuşmada “Çalışma hayatımız boyunca elde ettiğimiz bilgi, birikim v deneyim ile Akçaabat’ımızı gelecek nesillere ayrıcalıklı  bir kent olarak planlayıp sunmaya adayız” dedi.

 

 

Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ise konuşmasında Ak parti hükümetini sert bir dille eleştirdi. Nadir konuşmasında “Bu ülkenin kaynaklarını siyasi  varlıklarını sürdürmek için malzeme yapanları, ülkenin sorunlarını çözmek için kendilerine tahsis edilen makamları acımasızca aynı amaçla kullananları ibretle izlemekteyiz. Sadece kaynakları kullanmakla kalmıyorlar, ülkeye hizmet için kullanılması gereken zamanlarını bürokratından  vekiline, bakanından başbakanına kadar, yol bilen veya bilmeyen AKP adaylarına turizm ajanda rehberi gibi, halkın gözünün içine baba baka rehberlik hizmeti vermektedirler.  Türk seçmenine siyasi rüşveti mubah gösterenleri, bu milletin vaktini ve nakdini hesapsızca harcayanları önümüzdeki seçimlerde Türk halkı sandıkta mutlaka harcayacaktır” dedi.

 

Akçaabat’ta bazı siyasi partilerin sosyal demokrat havası içerisinde girdiğini belirterek “İlçemizde bende varım diyen siyasi partileri bir değerlendirmenizi istiyorum. Hemem hemen hepsi makyaj ve kamuflaj yaparak bir şekilde sosyal demokrat parti görüntüsü vermeye çalışmaktadırlar. Ancak; sosyal demokratlık sosyal demokrat partide olur. Makyaj ile soyal demokrat olunmaz. Çünkü siyasetinde yazı var kışı var, yağmuru var dolusu var. Birgün gelir takke düşer kel görünür “ dedi.

Yapılan Konuşmaların ardından 29 Mart Mahalli İdareler Genel seçiminde CHP’nin Akçaabat’ta Mahmut Celal Yavruoğlu, Akçakale’de Ali Türen Öztürk, Söğütlü’de Sinan Kutay, Mersin’de Ali Saraç, Darıca’da Ali Ekici, Kavaklı’da Mehmet Ali Tamer, Derecik’te Alaattin Öztürk, Dörtyol’da Adnan Mersinli, Şinik’te Mehmet Kavanoz, Akçaköy’de Ali Kemal Uzun, Düzköy ilçesinde Sinan Değer ile seçime girileceği açıklanarak adaylar partililere tanıtıldı.

 

 

 

Düzköy Belediye Başkan Adayı Sinan Değer.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur'un  toplantıda gördüğü ilgi gözlerden kaçmadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset