CHP Adayı'ndan Açıklama

CHP Adayı'ndan Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, göreve geldiklerinde “Önce İnsan” anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi.

 

Yavruoğlu yaptığı açıklamada, klasik belediyecilik yol, su ve kanalizasyon söylemlerini aşacaklarını belirterek “Bu güzel coğrafyada yaşayan insanlarımıza belediyecilik anlamında yaşamanın ayrıcalıkları olan çağdaş bir kent sunmaya talip oldum.

Başarmak için olmazsa olmaz tek ihtiyacım halkımızın sandık iradesidir. Ekibimle birlikte bunu kazanabildiğimiz takdirde, çalışma hayatım boyunca elde ettiğim bilgi birikimi ve deneyimlerimi ekip anlayışı içerisinde hizmete çevirip, Hakkı, hukuku ve ahlakı üstün kılan bir yaklaşımla İlçe halkımıza sunacağız. Denizimizi, doğamızı, kısaca var olan değerlerimizi, çağdaş bir planlama ile doğal dengeleri bozmadan halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımızla birlikte ses, görüntü ve çevre kirlilikleri ve trafik sorunu olmayan, yeşil alanları park ve Bahçeleri ile görüntü güzellikleri sergileyen, sosyal ve kültürel etkinlikleri isteyenin yaşayabileceği ve isteyenin de izleyebileceği bir şehir oluşturacağız. Gençlerimize enerjilerini harcayabilecekleri alanlar sunacağız. İlçemizde Sporu çeşitlendirme adına adımlar atacağız. Var olan futbol kulüplerimize sahip çıkma adına yapılabilecekleri hep birlikte planlayıp hayata geçireceğiz. Turizm şehri olma adına yapacaklarımız vardır. Sosyal anlamda hizmet adına Kadın, çocuk ve yaşlılarımızla ilgili Ortaya koyabileceğimiz açılımlarımız olacaktır. Yol, su ve kanalizasyon gibi klasik belediyecilik söylemlerini aşacağız.”Önce İnsan” anlayışı içerisinde sorunlara yaklaşacağız."Halka Hizmet Hakka Hizmettir" anlayışından ayrılmayacağız” dedi.

 

Yavruoğlu, kısa süre içerisinde ekibini ve projelerini Akçaabat kamuoyuna tanıtacaklarını da beliertti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset