Çavuş'tan Nadir'e Cevap

Çavuş'tan Nadir'e Cevap

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in Akçaabat’ta satışa çıkarılan yerlerle ilgili açıklamasına cevap verdi.

Çavuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "

CHP İlçe Başkanı Sayın Mustafa Nadir’in açıklamalarını bekliyordum. Hatta seçimden sonra uzun bir süre herhangi bir açıklama yapmaması dikkatimizi çekti. Sevdiğim sevgili dostum Nadir’in hasta olup olmadığını araştırdım. Öğrendim ki seçim sonuçları kendisini çok etkilemiş, seçim travması geçiriyormuş. Nadir’e geçmiş olsun diliyorum. Belli ki seçim sonucunun tahribatını üzerinden attı. Her zaman olduğu gibi görevinin başına döndü.

Satışa çıkarılan bahse konu yerler, 2008 yılı bahar aylarında Akçaabat Belediyesi Meclisi’nde satış kararı alınan yerlerdir. O zaman İlçe Başkanı olarak bir açıklama yapmıştım. Yaptığım açıklamanın bugün de arkasındayım. Bu yerleri yapan belediye başkanlığı tüzel kişiliği olduğuna göre bunların satışını yapıp kamu yararına yatırımlar yapmak da yine Belediye Başkanlığının ve Meclisin uhdesindedir. Ben satıştan gelecek bu paraların nerelerde kullanılacağını öğrendiğim için tatmin olmuşum. Kendileri bu paraların nerelere kullanılacağını öğrenmek istiyorsa bir gün Belediye Başkanımızın çayını içer, gerekli bilgileri kendisinden alır kanaatindeyim. Hassasiyetinden dolayı Sayın Nadir’e yine de teşekkür ediyorum.

" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset